safi Odesláno 9. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2006 Ahoj, Život není jen o hodinkách. Zajímá mě kolik návštěvníků chronomagu má nějaké domácí zvíře. Případně jestli si plánuje nějaké pořídit? A pozor domácí zvířátko <> manželka :-)) Já osobně jsem blázen do Irských Setrů Když jsem byl v posledním ročníku na střední škole a bydlel ještě u rodičů tak jsme si pořídili fenu irského setra. Jenuje se Melody. Teď už pár let bydlím sám a bohužel nemám možnost se zastavit přes den doma a pes by byl chudák. Oobní stránky Melody: www.volny.cz/martinsafr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 10. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2006 :D , no tak tohle je dobrý téma.., tady budou boje mnohem tvrdší než ve vláknech - "co na těch Primkách vidíte? " apod. hned zejtra sem dám fotky svýho kušláčka, nemá sice rodokmen ani tituly, ale je taky krásnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 Taky mame doma Rozarku....40 kilovou. Mam rad psy, ale musi byt vetsi nez kocka, jinak to pro me neni pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 ja mam ciernu 1rok aj 9mesiacov staru labradorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 2 kamil Ta podoba Kamile, pes páníček. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 2 kamil Ta podoba Kamile, pes páníček. :D Az na to, ze pejsek nema na pacca zadne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 To je můj mazlík Atre (Border kolie) .Kdo chce chytrýho psa tak je to ideální varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 Z trošku jiného soudku..můj dravec! Mám ji skoro již 20 let, vetšinu času za krásného počasí tráví běháním po zahradě a hledáním všeho dobrého co se dá sníst (proto má tu mašličku, jinak bych ji už také nenašel). V zimě chrní v terárku. BTW: máme ještě yorkšírskýho teriéra, ale ten již pomalu dosluhuje (14let), no jinak je to na mě moc malý plemeno. Až dostavím a pořádně oplotím tak pořídím dogu modrou viz. poslední obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 To je náš hovawart Falco. Trošku větší jak kočka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
body3 Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 Můj Stafordek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
body3 Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 Díky Skeleton, problém byl ve velikosti obrázku ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 Tak tohle je zas moje radost Fenka vzniklá křížením Husky a Něm. ovčáka, neuvěřitelně milé a poslušné stvoření.. To Kamil - ti Tvoji budou asi nejsladší psy na fóru, ty jejich kukuče jsou opravdu k popukání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 Jasík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Stepan Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 to Lukas: to je zelva ctyrprsta, mame take takovou doma, samecka cca 18-let. Jinak domaci mazlicek je manzelka :-) a potom zelvicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 Připomínají mi psíka ze seriálu Jake a tlusťoch. Perfektně vycvičený a dokonale zvládá povely lehni! a zůstaň! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 Ale, ale, tady je nějak přepsáno... představuji naši Zuzku, na rozdíl od vašich psích společníků neposlouchá nikoho a nic (leda když sama chce), ale zase je úžasně antistresová. Ladies and gentlemen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 Muskulino - 10 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 To byl náš Huňáč. Bohužel nedávno zašel na ptačí chřipku Ale i tak se dožil požehnaného věku. Děd, legionář, jej koupil jako maličkou chlupatou kuličku, odtud jméno Huňáč. Bylo to krátce po bitvě u Zborova, od té doby byl součástí naší rodiny. Huňáči, stýská se nám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2006 rychlá dedukce co se s čím křížilo,á sakra:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se