Přejít na obsah

Domácí mazlíčci

safi

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Život není jen o hodinkách. Zajímá mě kolik návštěvníků chronomagu má nějaké domácí zvíře. Případně jestli si plánuje nějaké pořídit? A pozor domácí zvířátko <> manželka :-))

Já osobně jsem blázen do Irských Setrů

Když jsem byl v posledním ročníku na střední škole a bydlel ještě u rodičů tak jsme si pořídili fenu irského setra. Jenuje se Melody. Teď už pár let bydlím sám a bohužel nemám možnost se zastavit přes den doma a pes by byl chudák.

Oobní stránky Melody: www.volny.cz/martinsafr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Z trošku jiného soudku..můj dravec! Mám ji skoro již 20 let, vetšinu času za krásného počasí tráví běháním po zahradě a hledáním všeho dobrého co se dá sníst (proto má tu mašličku, jinak bych ji už také nenašel). V zimě chrní v terárku.

BTW: máme ještě yorkšírskýho teriéra, ale ten již pomalu dosluhuje (14let), no jinak je to na mě moc malý plemeno. Až dostavím a pořádně oplotím tak pořídím dogu modrou viz. poslední obrázek.

Odkaz ke komentáři

To byl náš Huňáč. Bohužel nedávno zašel na ptačí chřipku :( Ale i tak se dožil požehnaného věku. Děd, legionář, jej koupil jako maličkou chlupatou kuličku, odtud jméno Huňáč. Bylo to krátce po bitvě u Zborova, od té doby byl součástí naší rodiny. Huňáči, stýská se nám!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...