Přejít na obsah

Jeronimo

Členové_50
  • Příspěvky

    9 173
  • Registrace

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.atelier-jeronimo.cz/

Profile Information

  • Pohlaví
    Neuvedeno
  • Fanoušek značky

Návštěvy profilu

63 943 zobrazení profilu

Jeronimo's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Ahoj Všichni, za člena Chronomagu nabízím tyto chlapácké Camerony. Ref.126660 Datum prodeje: 2019 CZ/AD Vložka lunety: Keramická. Velikost pouzdra: 44 mm, vše je v původním a neleštěném stavu. Uvnitř tiká cal. 3235 s rezervou chodu 70 hodin, 31 Jewels, 28.800 A/h. Technologie ve stroji jsou cháněny 14 patenty. Přesnější než hodinky s certifikovaným Chronometrem COSC. Součástí prodeje je vše viz. foto. Vnitřní, vnější bedna, doklady, hodinky. Cena je: 360.000,- Kč. Osobní předání je vítáno u nás ve Zlíně. Výměny se neplánují.
  2. HOP na 59.900,- Kč Majitel je otevřen rozumným cenovým návrhům.....
  3. Jo, vypadá to na TVAR Pardubice. Sternkreuz má jiný rádius a většinou pokud není armovací, tak hranku. Tady to všechno hezky plynule navazuje.
  4. Jeronimo

    PRIM Traktor 1965

    HOP na 6.400,- Kč
  5. Při servisech Primek dávám přednostně pokud mám dobová skla TVAR Pardubice n.p. Až když nemám, tak se musím uchýlit k jiné dobové alternativě nebo nové výrobě Sternkreuz. Konkrétní sklo na mě působí jako dobové TVAR, ale 100% bych se mohl vyjádřit podle tvaru rádiusu sklíčka při fotce z profilu.
  6. No, není to málo, hlavně aby to bylo uděláno pořádně a bez následných komplikací, tak aby se to nemuselo znovu a znovu otevírat.
  7. Hm, já půjdu v pondělí potřetí a konečně to bude zubař mimo jiné i s mikroskopem, kdo ví co mi tam zůstalo. Mně brufen nezabral vůbec, až Aulin co je na předpis tak o 40%. Tu cenovku máš včetně korunky nebo kompozitní výplně? Jen pro orientaci.
  8. Za celý život jsem o své vůli nevyměnil jediného doktora. Až dnes zubaře. Držím palce ať je to rychlé a bolí co nejméně.
  9. Nevíš co je bolest zubů. Až to budu mít za sebou, tak napíšu jestli to přežiju.
  10. Ahoj Všichni, za člena Chronomagu nabízím číslované Igeny, které byly vyrobeny po číslovaných Elton Sportech. Prim Sport I.Gen dle dostupných zdrojů bylo vyrobeno cca od čísla 500 do čísla 1095. Oficiální databázi bohužel nemáme. Nebo o ní nevím. Uvnitř tiká cal. 68.3, tzv. Třetišroubek. Hodinky vycházejí z modelu 68 150 1 Číselník už nese vzhledem k věku nějakou patinu. Je lakovaný, tak jak tomu má být. Ručičky bombírované, jak tomu bylo u Orlíků, Elton Sportů a prvních Prim Sportů. Hodinky dostaly nové těsnění dýnka, novou NOS origo natahovací korunku. Velikost pouzdra: 38 x 45 x 11,5 mm bez korunky. Lug distanc 19 mm, hodinky dostaly na cestu nové stěžejky a gumový řemen ala Tropic, který je vyrobený původní formou z 60. let z kvalitního TPU nepřilnavého materiálu, na který se nelepí prach. Tuhost je pěkně tak akorát, ani měkká, ani trvrdá. Dýnko číslované. Dýnka na PS 1 byla standardně ražena a testována 5 Atm. S tím ovšem armáda nesouhlasila a trvala na zvýšené vodotěsnosti na 6 Atm. Stejně jako u Orlíků. Vzhledem k termínu bylo dýnko ve fabrice doraženo čárokou a tak se udělala z Pětky číslice Šest. Proto se dýnku s takovým označením říká mezi sběrateli: Eltonská šestka nebo také Pětko šestka. Hodinky byly určeny pro armádní potápěče MNO ČSSR. Luneta je ocelová s vložkou a jedná se o renovační záležitost z Eltonu. Cena je: 62.000,- Kč. Vč. pojištěné Pošty, PPL, Zásilkovny. Osobné prohlídka a předání je vítáno u nás ve Zlíně.
  11. Jeronimo

    IWC Schaffhausen

    HOP na 146.000,- Kč.
×
×
  • Vytvořit...