diable Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Zdravím, mám kapsáče Omega, cal.40.6 a nutně potřebuji na opravu setrvačníkovou hřídel nebo kompletku. Pokud někdo má a prodá, budu jásat. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 (upraveno) Ono se to dá normálka koupit, třeba na ebay. Ale už neumím nijak posoudit, jestli to určitě bude pasovat.Prober to s nějakým profíkem a pak omrkni ebay.JInak samozřejmě lze i vyrobit. http://www.ebay.tv/sch/i.html?_odkw=omega+balance+staff&_sop=2&_osacat=14324&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xomega+balance+staff+40%2C6.TRS0&_nkw=omega+balance+staff+40%2C6&_sacat=14324 No a asi bys to sehnal i v Pardubicích v Parexu. Upraveno 3. října 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 3. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Díky. Ale na ebay nemám registraci.:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Já pořizoval hřídel z již zmiňovaného Parexa. Jsou to asi dva roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Nebo mi je pošli a já Ti je dám do kupy Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 No ja objednaval dily z Parexa a dva tydny se mi nikdo neozval.Pak jsem tam volal a pan Hnevsa byl nejaky divny. Neco rikal o kapacitach, pak o chybejicich lidech. Byl celkove nejaky presly. :-(Zkus radeji Jirku. Tam mas jistotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 možná blbá odpověď, ale dej to hodináři. Tohle bez soustruhu, rolleru a vah nerozebereš a nesložíš. Pokuď to máš a umíš používat, tak proč se ptáš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Na podzim jsem tady z fora dělal Omegy 40,6 dvoum klukům nezávisle na sobě , tak to byly možná oni a jsou opravený Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Možná by byla slušnost napsat,díky vyřešeno /teda pokud jsou opraveny/.Případně udělat reklamu hodináři :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se