Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moje první ,,opravdové" hodinky. Po týdnu vládne nadšení! Dobře se nosí, hezky vypadají. Bohužel jsem je stačil i hezky poškrábat, spíše tedy moje dcera, ale co se dá dělat, život jde dál funkci to nijak nebrání...

Pár fotek:

post-17774-0-34566500-1475513362_thumb.jpg

post-17774-0-25736400-1475513378_thumb.jpg

post-17774-0-98897200-1475513398_thumb.jpg

post-17774-0-54416500-1475513424_thumb.jpg

Odesláno

Jsou super, gratuluju a ať douho dělají radost :-) Nepřemýšlel si o pruhovaným kaučuku? Já je na něm viděl teď v sobotu v OC Letňanech a musím říct, že mi to přišlo hodně zajímavé :-)

Odesláno

Jsou super, gratuluju a ať douho dělají radost :-) Nepřemýšlel si o pruhovaným kaučuku? Já je na něm viděl teď v sobotu v OC Letňanech a musím říct, že mi to přišlo hodně zajímavé :-)

Ten pruhovaný kaučuk se mi upřímně moc nelíbí. Přemýšlím ale o nějakém černém kaučuku a o nějakém látkovém - nějaké vojenské barvy.

Odesláno

On se k nim dělá ještě jeden černej, je to vytvarovany do podoby tahu, ten se zas nelíbí mě, připomíná mi to hodinky z Lídlu :-) Látkové NATO strapy budou hodinkám slušet, je to levný špás ;-)

Odesláno

Vím, jaky černý kaučuk máš na mysli - viděl jsem ho naživo a nevypadá nějak špatně;) První ale asi bude NATO strap, jak píšeš - bude hodinkám slušet a nestojí to žádnou velkou raketu ;)

Odesláno

Aneb jak spolehlive zabit relativně pěkné hodinky :-)

To je podle mě dost subjektivní názor ;) Ale i tak díky :)

Odesláno

Kup na ně gumu,ta spolu s tahem bude něj.

Ma pravdu, ale muj nazor je subjektivni :) .

Odesláno (upraveno)

Pro me nej ta pruhovana kaucukova. Nestava se mi to casto takove poblazneni, ale videl jsem je takto v nedeli v OC letnany za vylohou a v pondeli uz googlil, kde si je poridim. Probehla rychla domluva s Jirkou z Helveti a uz je mam par dni na ruce :-) Na tahu mi prijdou vice obycejnejsi, ale taky to de 8-)

624e56d9e9b316cb4990c6e23780a2c0.jpg8b39b7c64887de98c9a4764e7df1a264.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno

vintage: pecka, tahle kombinace nema chybu!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...