Georgeisin Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Můj návod na 9015 od Laco uvádí 30x otočení k plnému dotažení, sám jsem se tomu divil. Není tam žádný doraz, kdy by si poznal konec, můžeš točit do alelůja, péro je proti přetažení chráněno, nepoznáš, kdy je dotaženo. Jen testovat, od zastavení ootočit třeba 20x a nechat je ležet jestli naplní udávanou rezervu chodu, no a pak buď přidávat nebo ubírat otáčky. Ale tak u automatů to moc smysl nedává.
Frostie Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Odesláno 20. května 2017 Sluší jim to i na kaučuku.Hmm, hezká kombinace
AKUC Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Odesláno 20. května 2017 Sluší jim to i na kaučuku. sluší, čo si tam dával ?
Frostie Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 Díky kluci:-) Je to Hirsch PureHezká volba téměř v půlce ceny hodinek...
Kostra Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 Hezká volba téměř v půlce ceny hodinek... Tak ti nevím, jestli je tam u vás tak drahý Hirsch nebo tak levný Tisell:-)Mě to vychází na necelou šestinu a vzhledem k tomu, že byl pořízen vice než rok zpětně na jiné hodinky, bych to ani jako investici nebral:-)
Frostie Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 To bylo s nadsázkou, Kostro. Představu mám
Sborez Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Dnes mi došel email od Tisellu, že mají k dispozici 8 "nových" modelů subů. 220 USD.
farkyostrava Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 ocel je ocel ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Ocel je ocel, plný souhlas, ale pro mě překvapivě, jim to sluší na kde čem:-)
Sborez Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Za mě taky ocel :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 GMT nemá ešte niekto ? zaujímal by ma ako šlape strojček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
code2 Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Existuje nějaká cenově srovnatelná alternativa k těmto hodinkám kde je Miyota 9015 nebo srovnatelný strojek??
AndyAaron Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 (upraveno) Asi nechapu dotaz. V Tisell diver je Miyota 90xx.Pokud myslis ty GMT, tak ne, protoze neni gmt strojek. Vse s ETA je pak drazsi. Ale ten cinskej Seagull je v podstate kopie ETA, takze to mas fuk Upraveno 23. srpna 2017 uživatelem AndyAaron
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se