huz46212 Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Navyše, odporučte niekomu "potápky" s keramickou lunetou, safirovým sklíčkom na menšie zäpastie do 15k korún na ocelovom ťahu, budete hľadať márne.https://www.aliexpress.com/item/41mm-Corgeut-black-dial-blue-ceramic-bezel-sapphire-glass-miyota-automatic-movement-Men-s-watch/32831755142.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 (upraveno) No konkrétně na techto strankach se to hemží zaručeně pravejma Uboutama a podobně za ceny do litru v kačkách. Pěkný sra.ky.Jo to jsem si spletl, no, ono je to jedno. Upraveno 13. dubna 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 No to je hnus.Co by na nich mělo být hnus? Že je to kopírka jiný značky, na tom není nic k divení, to dělá kde kdo (Steinhart atd.). Jinak tomu nelze nic vytknout a cenově už vůbec ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Že něco dělá i někdo jiný neznamená, že to není hnus. Jinak souhlas, za tu cenu dobré...jen designéra už bohužel nezbylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Nepochybně byl záměr to udělat právě takto, což ostatně platí i pro další značky, které si berou jako předlohu Rolex, Tudor, Omega apod. Podstatný je, že to není fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Mám taky jedny.Dneska jsem je vytáhnul na výlet s jezevcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se