Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 345
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Maxeli, v tom postu jsem to vysvetlil dost jasne, pokud mas problem s pochopenim psaneho textu, tak to za Tebe asi nevyresim..

To Dokusan - ne, nejde to porovnavat, jelikoz naklady v Evrope jsou diametralne odlisne proti Cine.  

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno
  V 10. 2. 2017 v 18:42, Axel napsal:

Maxeli, v tom postu jsem to vysvetlil dost jasne, pokud mas problem s pochopenim psaneho textu, tak to za Tebe asi nevyresim..

Jasný. Díky za objasnění.

V 10. 2. 2017 v 18:48, krtenek napsal:

Tristní, když jako děláš, že nevíš co je fejk. No nic, pís forevr, voe.

Radši dám svoje peníze soudruhům za hranicema než nějakým šulínům v Koreji nebo Číně.

A ještě dodám, že Davosy sem si koupil kvůlivá vlastnostem a poměru cena / výkon než kvůli roládnímu vzhledu.

Slibuju tady na tisell oltář, že to dostuduju a příště budu dělat, že vím co je fejk.

Ten dovětek si ani nemusel, to přece známe a řikáme všichni - sem si je koupil kvůli dobrýmu poměru (stran trojúhelníku, nebo tak něco), chtěl sem jen zkusit hulky nanečisto (ale jako fááákt), atp. A je to pravda. True story.

Odesláno

Jasny, Maxeli, on proste neni vlastne rozdil v tom, jestli si koupis swiss made hodinky (kopirky), nebo cinsky kopirky z fabriky na fejky:) V tom pripade doporucuji zamerit svoji pozornost na nejake forum o falzech. Tam budes jako doma..

Minuly rok se velebila Geckota, ted tady mame jako etalon kvality Tissely, ktere dokonce kupuji i majitele Rolexu. Dojemne.. Co prijde pristi rok?

Odesláno

Axel a Maxel maju spor. Ako Puf a Muf, Pat a Mat, Budkacik a Dubkacik... Tak ma to infantilne pobavilo, no :)

Odesláno

Homage jako homage. Nevím, proč Axel do Tisellu tolik reje. A s tím tvrzením o fabrikách bych byl opatrnej, pokud to nemáš nějak podložené, tak je to info jak z Blesku o bartošce.

A co tyhle, ty jsou OK?

34_shop1_246745.jpg

Odesláno

Axeli, na pomlouvani homage a fejku tu uz je nekolik obecnych vlaken, tak bych tenhle flejm moc nerozdmychaval tady, jinak tu bude zase iks stran o nicem, takze to asi urychlim. Shodnem se, ze jsou lidi, co jim vadi homage a kopirky, a jsou lidi, co jim to nevadi? Kazdy at si nosi a kupuje za sve tezce vydelane penize co mu libo. Taky pyyyss :D

Návštěvník Jagman
Odesláno

Zajímavé čtení :D Mě víc dostavá jak tu lidi dávaj 50k za MKII což je uplně stejná jepka jako čínskej Pissel :D ale proti gustu hodinky za šesku ............... ač maj podle mě v názvu sprosté slovo

Odesláno (upraveno)

Yop, je tu sranda :) Se dycky někdo probere a zjistí, že na gentlemanském fóru se neprobírá jen ctihodný rolex. Ale co mě dokáže pobavit nejvíc, když se militantní chronař a znalec čínských poměrů vylévá srdíčko v takovymhle vlákně. Toe jak kdyby hardcore vegan (necestuje do měst s Ham v názvu) čpěl síru ve vlákně o argentinské svíčkové.

Jinak souhlas s Jagem, ten opar kolem MKII jsem taky nikdy nepobral. Přitom je to (v mých očích) stejná kategorie, jako tuna.

A pokud tu někomu chybí rolády, hír. Sem je musel nasadit, žabáky jedny, když už jsem zhřešil jejich nákupem.

//edit: Koukam, že mam pěkně upatlanou lunetu na džíemtý, to du vypíglovat.

9a523dc1976ad7e70b345ab633d37bdf.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Ja snad len dodam, ze ak su Tisell fejky, tak mozno v1 alebo v2. K identickej kopii (okrem napisu) to ma sakra daleko. Ale nevadi mi to, nosim ich rad :) Inac k tej novej "glidelock" spone zatial nemam vyhrady, funguje spolahlivo a je pohodlna. 

Odesláno

To nvm čoveče, jaká je to verze :) Já je mam pár měsíců, ale sponu už druhou. První se částečně rozpadla asi po 3 týdnech a borec bez keců druhej den poslal novou. Ta zatim drží.

Mě ale udělaly službu medvědí, zjistil jsem, že se zelenou na ruce bych to dal. Jenže pak zkoušim hulky u Bechyněho a nesedly - moc vysoký dýnko, trčely na ruce. Škoda, ta zelená je magická.

Odesláno

Ty GMT jsou ze stejne fabriky jako Tissely nebo to mas genuine? :lol2: Pozn.: Maxi, kolik mas obvod zapesti?

To Andy - v tomto se jen tezce hleda shoda. Spise je to na nejakou diskusi u piva, nez to tady resit na foru.. :) Ja proste stale vidim rozdil mezi tim, kdyz si koupim Davosu, Squale, Borealis, Steinhart atd. vs Tissel/Parnis a podobne.  Nekdo uz ten rozdil ale nevidi nebo nechce videt a uzavre to se zaverem - kopirka jako kopirka. S tim vnitrne jaksi nemohu souhlasit... Je jasne (vzhleldem k puvodu, swiss made), ze ta cena musi byt nekde jinde.  

Vic k tom nemam, co bych dodal a preji vsem pekny vecer.. :) Veskere vyhruzky smerujete, prosim, do SZ.. :P 

To Mysiak - dekuju za Tvuj prispevek a uzivej si hodinky (mysleno zcela vazne)  :cheers: 

Odesláno
  V 10. 2. 2017 v 20:15, Axel napsal:

Ty GMT jsou ze stejne fabriky jako Tissely nebo to mas genuine? :lol2: Pozn.: Maxi, kolik mas obvod zapesti?

Ciwe, si mě normálně nalomil, že sem pro sichr čeknul karty. Ufff, snad OK, tedy jestli Bechyně nerozšířil sortiment... :D

Je to blbá fotka, na ruce vypadaj v reálu celkem v pohodě. Ruka cca 17cm. Ale je fakt, že polárky se stejnými 40mm sedí vofous líp. Nu což, mě to neva.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Musim rict ze ty GMT vypadaj blbe na vsech fotkach a to chces 44mm paneráje to jsem zvedavej :D

Návštěvník Jagman
Odesláno

Takhle si muzu vzit taty 47mm SOH a bude to vypadat dobre. Ale uzivej s Pisselem je to TOP kombo

Odesláno (upraveno)
  V 10. 2. 2017 v 22:00, Jagman napsal:

Takhle si muzu vzit taty 47mm SOH a bude to vypadat dobre. Ale uzivej s Pisselem je to TOP kombo

Nebude.

Díky. Piss.

V 10. 2. 2017 v 22:07, krtenek napsal:

K tomu tričku by ti slušely hodinky zcela jiné značky.

A že si tipnu jaký :D

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník Jagman
Odesláno

No zkouset to nebudu protoze nemam Érméjny tričko :(. Sem socka mam jen smrdute rolady a zadnej Pissel na testovani zda zelena je vlastne zelena :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...