vikinho Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Na TZ foru jsem na to narazil s úžasnou fotkou Omeg a vzhledem k tomu, jak někteří z Vás suprově fotí, myslím, že by se to tu mohlo hemžit pěknýma fotkama. Já bohužel žádnou svojí zatím nepřidám, snad někdy v budoucnu. Tak tady je ta z TZ-UK, pokud je to dobrej nápad, tak se to snad bude plnit rychle dalšíma. Nebo je to blbej nápad? Nebo jakej je to vlastně nápad? V.
HondzaX Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Super fotka!Ono UV světlo bývá hodně často používáno pro "výrobu" fotek se svítící lumi. Ale chce to umět. A ten kdo fotil tu tebou postovanou fotku, to zjevně umí.
HondzaX Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 (upraveno) :-)) Tak to je bez pochyby. Tyhle fotky ("noční") bez nějaké následné úpravy snad ani publikovat nejdou. Ale na druhou stranu, už ten samotný základ musí být dobrý, protože i přes mistrovství ve Photoshopu by pak z toho taková hezká fotka nevylezla (kdyby už jen snímek sám o sobě byl "aušus"). Upraveno 5. října 2016 uživatelem HondzaX
Povidláček Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Jednou jsem byl s kámošem v klubu kde svítilo UV světlo (doufám, že to je UV světlo - takový to na diskotékách, kam člověk vleze v bílým tričku a vyčištěnýma zubama a oslňuje okolí) a jeho Hamiltony (který normálně skoro vůbec nesvítí, asi tak jako každý Hamiltony) rozjely pod tím světlem takovouhle záři.... fotka je z mýho Instagramu a asi jsem použil nějakej filtr, ale vím, že to takhle výrazně a modře svítilo... vůbec jsem nečuměl ten večer po babách ale jen na ty hodinky..
vikinho Odesláno 6. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2016 Super fotka, kdyby takto svítili Khaki normálně, tak už je mám asi doma!
olin001 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Conquesty na disko v Luhačovicích ...šlo to asi vyfotit i líp ale po pár panákách!
McStinger Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 (upraveno) V 5. 10. 2016 v 12:13, JanNovakJan napsal: Případně umí s Adobe Photoshop Prosím Ťa, naštartuj Photoshop a daj sem podobnú fotku. edit: nech teda len nekecám, niečo z archívu. Aj keď na tej druhej sú prepálené indexy, ale čo už. Upraveno 7. října 2016 uživatelem McStinger
JanNovakJan Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 McStinger: To si najdi přes Google, prakticky všechny fotky pro komerční užití jsou upraveny a nezřídka i ty privátní (třeba do inzerátů).
McStinger Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 To už je pre Matúša, kapitola 5, verš 3.
ivan_989 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Sak rovno napis ze Blahoslavení chudobní v duchu, lebo ich je nebeské kráľovstvo. Nie kazdy to vie naspamat.
JanNovakJan Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Ještě štěstí, že jsem ateista a ne duchem vymytý černoprdelník
McStinger Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/18302-nightshots/?p=1427893
libor2002 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Konecne pekna fotka... takova, co ma hloubku, rekl bych az temnou.
Tomak Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Na té fotce je názorně vidět, že hodinky bez lumi nezáří ani pod UV světlem
vikinho Odesláno 19. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Tak, koukám, že photoshop je oblíbenější, než UV světlo :-) Já vím.. ještě jsem taky žádnou svou nedal.. aliex posílá nějak pomalu ty lampičky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se