Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na TZ foru jsem na to narazil s úžasnou fotkou Omeg a vzhledem k tomu, jak někteří z Vás suprově fotí, myslím, že by se to tu mohlo hemžit pěknýma fotkama. 

Já bohužel žádnou svojí zatím nepřidám, snad někdy v budoucnu.

Tak tady je ta z TZ-UK, pokud je to dobrej nápad, tak se to snad bude plnit rychle dalšíma. Nebo je to blbej nápad? Nebo jakej je to vlastně nápad?

post-33466-0-96357400-1475653268_thumb.jpg

V.

Odesláno

Super fotka!

Ono UV světlo bývá hodně často používáno pro "výrobu" fotek se svítící lumi. Ale chce to umět. A ten kdo fotil tu tebou postovanou fotku, to zjevně umí.

Odesláno (upraveno)

:-)) Tak to je bez pochyby. Tyhle fotky ("noční") bez nějaké následné úpravy snad ani publikovat nejdou. Ale na druhou stranu, už ten samotný základ musí být dobrý, protože i přes mistrovství ve Photoshopu by pak z toho taková hezká fotka nevylezla (kdyby už jen snímek sám o sobě byl "aušus").

Upraveno uživatelem HondzaX
Odesláno

Jednou jsem byl s kámošem v klubu kde svítilo UV světlo (doufám, že to je UV světlo - takový to na diskotékách, kam člověk vleze v bílým tričku a vyčištěnýma zubama a oslňuje okolí) a jeho Hamiltony (který normálně skoro vůbec nesvítí, asi tak jako každý Hamiltony) rozjely pod tím světlem takovouhle záři.... fotka je z mýho Instagramu a asi jsem použil nějakej filtr, ale vím, že to takhle výrazně a modře svítilo... vůbec jsem nečuměl ten večer po babách ale jen na ty hodinky..

post-32970-0-53553400-1475695520_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 5. 10. 2016 v 12:13, JanNovakJan napsal:

Případně umí s Adobe Photoshop :)

Prosím Ťa, naštartuj Photoshop a daj sem podobnú fotku.

edit: nech teda len nekecám, niečo z archívu. Aj keď na tej druhej sú prepálené indexy, ale čo už.

post-957-0-05047800-1475859871_thumb.jpg post-957-0-69375600-1475859870_thumb.jpg

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Sak rovno napis ze Blahoslavení chudobní v duchu, lebo ich je nebeské kráľovstvo. Nie kazdy to vie naspamat.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak, koukám, že photoshop je oblíbenější, než UV světlo :-) Já vím.. ještě jsem taky žádnou svou nedal.. aliex posílá nějak pomalu ty lampičky.. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...