Maxel Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Vše proběhlo podle domluvy. Fajn mikropokec při předání. Děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Musím přidat reference. Bullet je absolutní šílenec, který mi prodal PAM 305, aby je ode mě za 3 měsíce koupil zpátky, načež je z něj následně zas lámu k odkupu. Jinak teda vše v pohodě, až na ten nátlak: ,,Měl by sis koupit PAM 270! Aha, ale to bys mi musel prodat ty 305, že jo? To je blbý... Ale měl bys to udělat, taková nabídka už nebude..." Všem doporučuji Jinak veškeré obchody proběhly vždy nad míru seriózně, rádi se i jen tak sejdeme na pokec nad kávou a doutníkem, takže za mě vřele doporučuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Rychla akce. Super jednani. Mohu jen doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Bezproblémová a rychlá domluva, příjemné setkání a krátký pokec o hodinkách. Díky, Bullete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Všechno jasné, rychlé a férové. Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Vše na 1* Wizard doporučuje !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Naprosto perfektni komunikace, baleni i rychlost ! Diky a doporucuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex80s Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Od Bulleta jsem zde koupil před časem své vůbec první automaty,osobní setkání..hned sympatický jednání a pokec.Po nějaké době(celkem krátké:-), když se u mě spustil "chronobundus" a já skočil do vyššího levelu,mi pomohl s prodejem..párkrát jsem ho ještě otravoval s radama ohledně dalších hodinek atd. :-)...vždy mi ochotně poradil a to jsme se v podstatě vůbec neznali.Za tohle u mě respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Rychlé bezproblémové jednání,mohu jen doporučit. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxxi Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Perfektni komunikace super jednání a pokec, můžu jen doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Top rychlost a vše dle předchozí domluvy, super pokec o pamech a rolbách, opravdu vše top! Díky Tome ještě raz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 (upraveno) Perfecto, můžu jen doporučit! Upraveno 2. května 2018 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 s Tomášem perfektní. Všechno klaplo přesně jak mělo. Doporučuji všem chronopacientům :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Rychlá dohoda, super pokec. Díky a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Vše do puntíku dle předchozí domluvy, děkuji za hodinky a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Super obchod, vše jak má být Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Klobouk Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Vše proběhlo na výbornou, doporučuji :-) a díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwer Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 vsetko bez problemov. odporucam. vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StK323f Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Naprosto bezproblémový, rychlý obchod. Díky a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Parádní komunikace, super obchod. Vřele doporučuji a děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se