rorda Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 He? Co tam delaji Primky z Eltonu? Orlik za 25000? A ty ostatni? Ze by vyprodej Eltonu? Taky jsem nad těma cenama přemejšlel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Taky jsem nad těma cenama přemejšlel ... Ja nevim ale ty ceny mi pripadaji jako vycucane z prstu. Jednou Linea za 13000 a vedle Linea za 21000? U Eltonu za 19000. A hned vedle MPM za 20000. A odkdy se Primky z Eltonu prodavaji na netu v nejakem "obycejnem" shopu? A spolecne s MPM? Z toho nejsem chytry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 To jo...to je gut...Orlíky o víc jak 8000 kč levnější..... OldaA- To myslíš vážně,tu větu o tom,že ty znalé to může odradit od nákupu???? V polovině hodinářství,kam chodím koukat,mají kromě hodinek i značky jako QQ,MPM a jiné(a celkem se mi některé z jejich kousků líbí...od MPM jejich Diversky,které jsou hezčí než cokoliv,co dneska Elton nabízí(snad kromě Igen Ferrari,které jsou tak brutálně předražené...ale to je jejich cenová politika a mně je to šumák,já je kupovat nebudu).....a ano,jsem zvrhlík)....prostě je to obchod,kde nabízejí hodinky.Asi nějaký spory mezi MPM a Eltonem neřeší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 To jo...to je gut...Orlíky o víc jak 8000 kč levnější..... OldaA- To myslíš vážně,tu větu o tom,že ty znalé to může odradit od nákupu???? ano myslim, predpokladam totiz ze vetsinu mistnich fanousku hodinek Prim by to odradilo a zaroven se obavam ze prave z jejich rad se rekrutuje cast zakazniku Eltonu. Nepatrim mezi ne, nekoupil bych si ani Prim z Eltonu ani z MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 No nevím.....jestli takováhle prkotina má vliv na nákup hodinek....?!Jak píšu...ve spoustě obchodů mají různé značky pohromadě.....a aby mne odradilo,že prodávají MPM vedle Eltonu.....to mi vadí jiné věci....třeba k Dušákovi bych nešel...jemu bych kšeft neudělal,ani kdyby byl jedinej....chování lidí tam k zákazníkům je hnus.....to mi přijde odstatnější,než to,že někde mají "oba" Primy pokupě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 No nevím.....jestli takováhle prkotina má vliv na nákup hodinek....?!Jak píšu...ve spoustě obchodů mají různé značky pohromadě.....a aby mne odradilo,že prodávají MPM vedle Eltonu.....to mi vadí jiné věci....třeba k Dušákovi bych nešel...jemu bych kšeft neudělal,ani kdyby byl jedinej....chování lidí tam k zákazníkům je hnus.....to mi přijde odstatnější,než to,že někde mají "oba" Primy pokupě. me se zda ze pro cast fanousku Prim je MPM Prim trnem v oku, nevadi ze prodavaji oboje, ale cekal bych oddeleni 2 ruznych vyrobcu do 2 ruznych sekci. U Dusaka zalezi na koho narazis, mam jak vyrazne pozitivni zkusenosti, tedy nekolikrat jsem odchazel zcela spokojen, tak negativni, pomer tak 1:1. Bohuzel pro ne maji velmi odlisne kvalitni prodejni personal. Ponekud rozpacitejsi zkusenost mam s jejich servisem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 He? Co tam delaji Primky z Eltonu? Orlik za 25000? A ty ostatni? Ze by vyprodej Eltonu? To už tady jednou bylo. Mají je v nabídce, aby měli širší výběr, ale když si je objednáš, nebudou schopni je dodat, protože jim je Elton za takovou cenu neprodá. Ty hranaté kapesní hodinky se mi líbí. Zajímavý tvar. Škoda, že v nich není lepší strojek. S Unitasem bych je bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 To už tady jednou bylo. Mají je v nabídce, aby měli širší výběr, ale když si je objednáš, nebudou schopni je dodat, protože jim je Elton za takovou cenu neprodá. Neco takoveho jsem cekal. Pro me je to jasne mateni spotrebitele. Nabizi Primky z Eltonu za vymyslene ceny a michaji mezi ne ten MPM srot. To je zamer, zadna nahoda. V takovem obchde bych i nekoupil ani stezejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 no tak alebo onak ak dokazu dodat orliky za 25K tak ich zajtra objednavam ale vazne chcelo by to zo srandy tam zavolat ze ci to myslia s tou svojou ponukou vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 no tak alebo onak ak dokazu dodat orliky za 25K tak ich zajtra objednavam ale vazne chcelo by to zo srandy tam zavolat ze ci to myslia s tou svojou ponukou vazne. A nemaji jeste nejake kusy z tech prvnich serii. Psal tu o nich Prim, ale neznam presnou lokalizaci te diskuse. Vzdyt nedavno byly Liney za 16k a predtim za 14k (to byly tusim v nabidce pouze Linea 36). Psal i o Orlikach. A i v tom eshopu (pokud jsem se dobre podival) maji napr Linea pouze 36. Takze s trochou stesti to nebude klamani (myslim ceny), ale nevim. To je domnenka... Ale kazdopadne by meli oddelit Elton a MPM, protoze normalni smrtelnik nevi, ze jde o dva diametralne odlisne "vyrobce". To uz klamani je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 17. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2008 (upraveno) tak uz mame PRIM SPORT III i na aukru http://www.aukro.cz/item420738694_prim_sport_automat.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. srpna 2008 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2008 tak uz mame PRIM SPORT III i na aukru http://www.aukro.cz/item420738694_prim_sport_automat.html Snad jediny sporty ktere se mi libi a zrovna se nedelaji v NMnM A dokonce za hubicku, kdybych nemel co na ruku jdu do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peters Odesláno 17. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2008 Docela pěkny a za hubičku Jenom že MPM a to ja nemusim!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaurien Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 (upraveno) Nezkoumal jste někdo, jestli je pouzdro opravdu nerez ? A jestli by tam nešla po nějakých menších úpravách nacpat stará dobrá cal. 68 ? Že bych si je pořídil na domácí pokusy... Upraveno 18. srpna 2008 uživatelem vaurien Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 (upraveno) Skor nez 68 by tam sla napchat urcite miyota (moj odhad) lebo to co tam je je urcite cinska variacia prave na miyotu.... takze by som sa nedivil keby pasovali aj uchyty cifernika (ale overene to nemam). Inak ani toho cinskeho automatu sa bat netreba svojho casu som to mal v Triaskach fungovalo to bez problemu a bolo to ku podivu aj celkom presne.... neviem ako by to bolo so servisovatelnostou takeho stroja.... ale co uz chcete servisovat na stroji ktory cely stoji 15USD? (po vsetlych prirazkach od ofrei.com)... cim sa ale dostavame k otazke aky ma ten automat potom vyznam lebo za tie peniaze idu zohnat aj pekne quartzky podobnych kvalit a budu urcite odolnejsie. hodinky ako take by sice boli celkom fajn (keby tam nebol ten napis prim) ale ak by som aj nemal co na ruku tak by som do nich (na aukre) asi nesiel lebo za ten peniaz bude z ebay (napr u pokemona) uz celkom slusne seiko/citizen (7s26/miyota) oboje od spolahlivych vyrobcov so spolahlivymi a overenymi strojmi. edit: cim som chcel povedat ze za 2K v kamenaku v cechach so vsetkou paradou (zaruka a tak) uz by to mohlo seikam a citizenom z ebay konkurovat ale inak ani omylom Upraveno 18. srpna 2008 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaurien Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Skor nez 68 by tam sla napchat urcite miyota (moj odhad) lebo to co tam je je urcite cinska variacia prave na miyotu.... takze by som sa nedivil keby pasovali aj uchyty cifernika (ale overene to nemam). Hm, ta miyota by byla asi snazší, jenže já mám plnej šuplík 68 a vlastně bych raději ruční nátah než automat. Automaty mám Samuraie a docela mi na nich ten rituál natahování chybí... A navíc, kdyby se dovnitř napáchala 68, opodstatnil by se ten nápis Prim 17 jewels Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peters Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Tak to skus !!! a potom sem dej vědět jak to Dopadlo ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 A navíc, kdyby se dovnitř napáchala 68, opodstatnil by se ten nápis Prim 17 jewels Odstranit spíš automatic, 17 jewels odpovídá kalibru 68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se