martar Odesláno 28. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Já ten plochej širokej trn u origo Omega spony už dávno vyměnil za normální rios/hirsch, aby mi to neku.vilo drahý řemeny. Kide, to je Performance George nebo Paul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Dávám Martarovi za pravdu....zrovna mám na svých moonech nasazený Hirsch James v zlatohnědé (na umělém světle je tmavší, na denním luxusní zlatohnědá). Performance řada je pecka. Měkoučké, voděodolné, bez pocení a vypadají krásně. Na léto mám ještě z performance řady na moony Hirsch Robby s červeným prošitím. Jeden z místních chronošílenců ho na mé doporučení zakoupil a tak ho zaujal, že si ještě sehnal na moony červenou vteřinovou rafičku z Alaska limitky...mno, velká paráda. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Dávám Martarovi za pravdu....zrovna mám na svých moonech nasazený Hirsch James v zlatohnědé (na umělém světle je tmavší, na denním luxusní zlatohnědá). Performance řada je pecka. Měkoučké, voděodolné, bez pocení a vypadají krásně. Na léto mám ještě z performance řady na moony Hirsch Robby s červeným prošitím. Jeden z místních chronošílenců ho na mé doporučení zakoupil a tak ho zaujal, že si ještě sehnal na moony červenou vteřinovou rafičku z Alaska limitky...mno, velká paráda. Sent from my iPhone using Tapatalk Tak to bych se i kouknul! Nemáš foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Tak to bych se i kouknul! Nemáš foto?jasný https://www.instagram.com/p/Bk-C4TaFD6y/?utm_source=ig_web_copy_link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) U Perfermance strapu jsem mel vzdycky akorat problem nasadit omega sponu se sirokym jazyckem do gumoveho konce remenu:) Tohle je taky zajimava kombinace, ja mam v hlave porad hnedyho krokouse s bezovym prositim s nejakou motylkovou sponou.. Neco ve stylu Ian Alligator, akorat to stoji uz trosku raketu Tohle je jaky remen? Hirsh Paul? Sent from my iPhone using Tapatalk Moc pekny racing remen! Tady pridam dve mobilovky Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 pekny to mas. Dej mi vedet, kdybys poustel toho zelenyho Janka:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Tuto foto by som si vedel predstaviť ak do kalendáru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Parkour Morellato, u mně tohle zatím top. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 (upraveno) Kid_A, on 03 Led 2020 - 12:52, said:pekny to mas. Dej mi vedet, kdybys poustel toho zelenyho Janka:))Tuto foto by som si vedel predstaviť ak do kalendáru. pekny to mas. Dej mi vedet, kdybys poustel toho zelenyho Janka:)) Kluci, diky moc! Mimochodem ten zelenej Janek je hodně nízkej, mám takový pocit, že k Speedům to chce něco trošku vyššího - tak tech 2,5mm- 3mm To Zekon - tak pěkný děláš řemenivo a skončíš u takové uměliny? Já shodou okolností včera koukal na tenhle kousek.. Taky se mi to líbí.. Tuto foto by som si vedel predstaviť ak do kalendáru. pekny to mas. Dej mi vedet, kdybys poustel toho zelenyho Janka:)) Upraveno 4. ledna 2020 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Kde mají tenhle kousek? Ten hnědý super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 (upraveno) Jestli myslis muj post, tak jsem se dival na tento eshop ( 99e a vice posta zdarma) https://watchbandit.com/products/watch-bands/nylon-straps/cordura-straps/ Pokud Zekonuv, tak ten jeho vidim treba tady (jestli se nepletu:) )https://www.hodinky-365.cz/reminek-k-hodinkam-morellato-5120282038-parkour-x1185349?gclid=CjwKCAiAjMHwBRAVEiwAzdLWGJ0d5mRcMwbg1kp4LJ4bF253OtXGTIVCTteatosbM3bry4tyZT8V4BoCLvEQAvD_BwE#185351 Upraveno 4. ledna 2020 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Sorry za double, ale nejak se to nechce sem spravne nahodit, tak pokus c.2 Zekonuv by mel byt tento - https://www.hodinky-365.cz/reminek-k-hodinkam-morellato-5120282038-parkour-x1185349?gclid=CjwKCAiAjMHwBRAVEiwAzdLWGJ0d5mRcMwbg1kp4LJ4bF253OtXGTIVCTteatosbM3bry4tyZT8V4BoCLvEQAvD_BwE#185351 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Pěkný, Pebe. Stejně je sranda, jak po téměř čtyřech letech, co moony mám, dokážu zjihnout nad tím, jak jsou dokonalý. Čitelnost, jednoduchost a úplnost (*) luminiscence mi přináší intenzivní potěšení, kdykoliv ji v reálu nebo na fotce vidím. (*) pro srovnání, ty dvě "díry" v lumi u datejustů mi strašně pijou krev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Mám je pouze půjčené a i jako silný Seikoholik musim tvoje slova potvrdit.Jsou to fakt super hodinky, jednoduché a přitom komplexní, perfektně padnou i na moje malé zápěstí a pristě...jednou budou i u mě v hodinkovnici;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Horween shell cordovan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Jen co se po zimě objevily první teplé sluneční paprsky tak vyletňuju. Po červeném jsem musel koupit i ten žlutý. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Takhle nějak by na mý ruce vypadaly moony, kdyby měly 48mm Předpokládám, že je to jen snímaný hodně zblizka, Chozefe - jako když rybáři fotěj svoje úlovky. Řemen dobrej, ideálni do komba ke kanárkovýmu Lambu nebo nabušený žlutý americe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Došla počta z Cheapest NATO Straps Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se