VintageLover Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 (upraveno) 1171/1 - druhý nejlepší tah.1450 - nejlepší tah (foto není moje)Šíma racing - jako průkopník jsem s tím přišel na fórum první (okoukal jsem to ale venku) a musím říct, že je to pecka. P.S. Martine, myslím, že nej je ten horween Dublin od Zekona. Upraveno 11. října 2016 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Ta červená guma z prvního příspěvku vůbec nevypadá zle;-). Jinak na můny jsem vyzkoušel pár kožek a vždycky se pokorně vrátil zpět k náramku 849, na něm jsou prostě nejvíc, nemůžu si pomoct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 (upraveno) Byly tu zmíněny různé typy tahů k moonům. Tak snad jen pro úplnost pár všeobecně známých informací: tak jak premoony a moony prošly od r. 1957 do dneška nějakou evolucí, prošly jí samozřejmě i tahy. Velké množství informací o náramcích k Omega Speedmaster Professional poskytují dvě úžasné knihy - "Moonwatch only" a "Omega - a journey through time". V té první je náramkům věnováno vyčerpávajícím způsobem 23 stran, v té druhé jedna zhuštená dvoustránka, včetně velmi chytré a přehledné tabulky. Následující dvě fotky jsou už z hlediska autorských práv trochu na hran? (spíš za ní), ale vycházím z toho, že tu všichni utrácíme za příslušenství k Omegám dost peněz, a fotografie jsou z butikové verze Omega bible, která je veřejně k nahlédnutí třeba v butiku na Starom?stském náměstí. V podstatě je to firemní propagační materiál. Tak snad mi bude prominuto. 1. ref. 7077/62. ref. 7912/63. ref. 7912 a 1506/164. ref. 1501/16 a 1035/5065. ref. 1039/516? a 1116/5756. ref. 1039/516? a 1175/6407. ref. 1171/6338. ref. 1171/1.6339. ref. 1450/80810. ref. 1479/81211. ref. 1499/84212. ref. 1498/84013. ref. 1998/84014. ref. 1998/849 V přehledu není poslední verze šroubovaného tahu. Na koncovkách tahu naleznete pouze číslo koncovek, celé ref. číslo tahu ve formátu xxxx/xxx najdete u moderních tahů na překláp?cí části spony. Starší typy tahů se od 20 mm u hodinek zužovaly na 16 mm u spony, samotná spona měla obvykle šířku kolem 17 mm. Od ref. 1998/840 z r. 1999 se tah zužuje méně (20 mm > 18 mm). V knihách, zejména v Moonwatch only, je o jednotlivých typech obrovské množství dalších detailních informací. Upraveno 11. října 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 (upraveno) Překvapivě příjemná, pohodlná tool kombinace - hodně jetý canvas podšitý kůží. Autorem je asi Zrno (mám ho z druhé ruky). Pro někoho je to trochu drsná kombinace, ale mn? se to líbí... připomíná mi to dobu, kdy Moony byly tool hodinky, a ne luxusní zboží. Upraveno 11. října 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Chci pochvalit! Pekne inspiracni vlakno pro Moonwatch fanousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 (upraveno) Super vlákno, taky prihodim par fotek. Mně osobně se nosili skvěle na všem, nejlíp asi origo Racing, Zrno řemeny a mesh. Ale tah taky ok Upraveno 11. října 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Perfektne vlakno, je co obzerat!Aby som nebol OT, ja mam svoje moony zatial na.... haku. Staci mi obzerat tieto nadherne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Ondreji, co je zac ten druhej hnedej remen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 To mě taky zajímá, vypadá skvěle. Podle rukopisu asi Zrno, ne? To tónování s přechodem světlé a tmavé barvy nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Ondreji, co je zac ten druhej hnedej remen? To mě taky zajímá, vypadá skvěle. Podle rukopisu asi Zrno, ne? To tónování s přechodem světlé a tmavé barvy nemá chybu.Je to Zrno, patinovaná kůže - vypadá i nosí se skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 ... pekne vlakno tak pridam aj ja nieco.Moc ich nenosim ale ked tak takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Krasne fotky Martine. Co dodat - moonum proste pasuje vsechno....remeny, meshe, perlony-))Hned jak jsem otevřel tohle vlákno, tak jsem čekal kdy na mě vykoukne ten Tvůj oranžový perlon. Musím teda říct, že ještě k té modré košili co jsi měl na sraze je to opravdu ultimátní kombo (na to asi jen tak nezapomenu:) ), zase klobouk dolů za odvahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 (upraveno) vojto, to je oranzovy rescue heavy duty nato strap! pockej na dalsim srazu..... Upraveno 12. října 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 ... pekne vlakno tak pridam aj ja nieco...Krásná barva a materiál - kdo je výrobce, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Krásná barva a materiál - kdo je výrobce, prosím?... vyrobca som ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Wow, tak to klobouček! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 ... vyrobca som ja řekl bych TOP řemen k moonum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 řekl bych TOP řemen k moonumBarvou a materiálem na pohled určitě! Jen pořád přemýšlím o těch dírách, resp. jejich velikosti - přijde mi, ze díky nim řemen na sebe strhává pozornost na úkor hodinek. Moony jsou podle mě hodně o jemných detailech... zkrátka snažím si ten nádherný řemen představit s trochu jemnějším d?rováním. Jenže takové vyrábí kdekdo, to už se zas ztrácí originalita. Hm hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Chalani diky bol experiment, ktory sa podaril @ martar: nemam pocit, ze by ten remen odputaval pozornost skor naopak hodinky s nim podla mna len viac prekukli.na ruke to nei az take agresivne lebo ten remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 srry som to omylom odoslal na ruke to neni az take agresivne lebo ten remen vidis viacmenej len z jednej strany.No a velkost dierok to je asi len vec vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se