Kid_A Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Hele, ten semis je luxusni. Skoda ze neni sedej. To je anela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Ano Anela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 (upraveno) Panove, ty ctyri subcifry maj taky svy kouzlo... Upraveno 31. října 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 (upraveno) ...a co teprve ten pruhled... Upraveno 31. října 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 (upraveno) Jj, tyhle moonphase safírovky se mi taky moc líbí. Edit: jen mě rozčiluje jeden z "ťuplíků", kterým se trefili do hrany pouzdra, vzdycky se leknu, že je tam zásek, než mi to dojde... kromě nápisu v jedný lince dole na cifru a stříbrnýho lemování subcifrů se taky liší dělením minut na třetinky (moony mají pětinky). Upraveno 31. října 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 (upraveno) Sakra, Martine, mas to fakt nakoukany:-)) Upraveno 31. října 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 A na to safirovy "mlicko" si clovek zvykne. Neni to takova hruza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 (upraveno) dnesni, dalsi pokus, nato z sede kuze s cernym lemovanim, na dennim svetle to bude doufam vypadat lipodeslano z eteru Upraveno 31. října 2017 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Pro změnu zase nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Na tahu, na tahu to nosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Na tahu, na tahu to nosím Ojoj, tak tohle je veliká paráda, fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 wau, gratulujuNa tahu, na tahu to nosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Na tahu, na tahu to nosím Ty jsou suprový ... ještě by to chtělo nějakou tu kožku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Jj, tyhle moonphase safírovky se mi taky moc líbí. Edit: jen mě rozčiluje jeden z "ťuplíků", kterým se trefili do hrany pouzdra, vzdycky se leknu, že je tam zásek, než mi to dojde... kromě nápisu v jedný lince dole na cifru a stříbrnýho lemování subcifrů se taky liší dělením minut na třetinky (moony mají pětinky).Nápis v lince je naprostá píčovina nechápu jak todle mohly vypustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Jsou fakt dobry zatim asi prvni na foru, vim ale jeste o 2kusech co by se mely v budoucnu objevit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Jen ten remen a spona nemuseli byt tak masivni, jinak super.Jsou fakt dobry zatim asi prvni na foru, vim ale jeste o 2kusech co by se mely v budoucnu objevit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Jsou fakt dobry zatim asi prvni na foru, vim ale jeste o 2kusech co by se mely v budoucnu objevit A jak to tedy je s tím sklem? Je to plast nebo safír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Na 1171 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 A jak to tedy je s tím sklem? Je to plast nebo safír? Hesalit, i Omega logo tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Kubo, celej den jsem nebyl na netu a teď koukám, co se tu urodilo. Moc pěkný to máš! Snad bude příležitost okouknout je naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se