Jarett Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 (upraveno) Ale to není Oyster, oproti Rolexu je orientace článků obráceně i proporce je jiná. No a Omega jej ke Speedmasterům dávala. Například na limitku Soyuz Apollo ... no a mě se to líbí moc ! Upraveno 21. února 2018 uživatelem Jarett
guzmic Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Mě na ruce moc nesedí origo tah. Toto je fajn ze dvou věcí, lehce chrastí, má super zúžení 20-16 a pěknou sponu. Takže vlastně tři fajn pocity. Zítra to zkusím trochu nafotit.
beeman Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 mam tahy:STZ004194 (20/18) - byl v baleni1499/842 (20/16)1181/215 + 633 (20/16) prvni uz na ruku nevezmu, druhy je uplne suprovej, z tretiho na me ale dycha neco zvlastniho, je z devadesatych let, neco mezi vintage a modernou. tak brzy ho nesundam a to nejenom kvuli tomu, ze se docela blbe nasazoval :-D ted uz jenom vycihat 1168 a bude finito :-)
beeman Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 jenom doplnim, ze na Moonech je krasne to, ze jim sekne temer cokoliv :-D
blackhead Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 jenom doplnim, ze na Moonech je krasne to, ze jim sekne temer cokoliv :-D?Temer? je zasadni slovo v tomto souveti
martar Odesláno 22. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Podle mě je to nezvyklé, ale moje estetické cítění to rozhodně neuráží. Do kategorie "téměř" zatím za sebe řadím z věcí v tomhle vlákně jen Seamaster 300 gumu, ZRC Globus gumu, Kidův mrtvolně hnědej hřbet z aligatora a JB champion mesh, který je cenný historicky a sběratelsky, ale esteticky se mi jeví na moonech jako naprostá trága. A asi i beemanův supertlustý řemen, ale jak říkám, nejsem žádný arbiter elegantiarum, hlavně že se líbí majiteli. Já dneska racing řemen, zkusím se během dne dokopat "do garáže" a nafotit pár racing wristshotů... Upraveno 22. února 2018 uživatelem martar
Kid_A Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Martine, diky za zarazeni meho aligatora do sekce hvezd:-) ano, mas pravdu, nebylo to uplne ono - a ted nemluvim o pravidlech CITES:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února 2018 uživatelem Kid_A
Dzos Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 No, ten aligátor musel mít nějakou nemoc - žloutenku či co. Nebo je nějak předžvýkanej. Nejen ty barvy jsou dost vyblitý ..
Kid_A Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Panove, vite houbelec co to znamena, kdyz se nasinec zblazni do divoke prirody:-)) Mel jsem k tomu remenu jeste boty do prace, ale nepustili me pres recepci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února 2018 uživatelem Kid_A
Jarett Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Panove, vite houbelec co to znamena, kdyz se nasinec zblazni do divoke prirody:-)) Mel jsem k tomu remenu jeste boty do prace, ale nepustili me pres recepci...Tak ty jsou ... už píšu Zrnovi !!!
Kid_A Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Zvazoval sem i tyhle...ale ten ocasek se nelibil manzelce...prej bych vypadal jako prase.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února 2018 uživatelem Kid_A
bobi Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 To je síla,tak takové neměl ani Mik Dundee ( Paul Hogan) .
Jarett Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Zvazoval sem i tyhle...ale ten ocasek se nelibil manzelce...prej bych vypadal jako prase..
Návštěvník Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Zvazoval sem i tyhle...ale ten ocasek se nelibil manzelce...prej bych vypadal jako prase..Neboj přes to oranžové nato si toho ocásku už nikdo nevšimne
martar Odesláno 22. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (upraveno) No tvl :D Edit:... a protože opasek a aktovka jsou často ve stejném stylu, raději nedomýšlím, jak vypadá celý outfit ;o) Upraveno 22. února 2018 uživatelem martar
Dzos Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Jenom bych měl pořád strach, že se mi za chůze otevře tlama ... :lol2: Na druhou stranu bych alespoň mohl někoho pěkně nakopnout do zadních partií.
guzmic Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Zas taková hrůza to fakt není... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 22. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Já dneska racing řemen, zkusím se během dne dokopat "do garáže" a nafotit pár racing wristshotů...Něco pro Kida Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 22. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2018 A když už jsem byl v tý garáži... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se