Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jirko, člověče, já byl (u toho modrýho puntíkovanýho, ale to je jedno) přesvědčen, že jim sedne perfektně, a teď mám trochu pocit, že se puntíky na hadru a čárečky na moonech maličko perou.. možná kdyby byla stejně puntíkatá i košile, že by to vadilo míň, ale kdoví... Ale je to jen můj názor, Bobimu se to líbí a určitě nejen jemu :)

Odesláno

Čím dál víc se ujišťuji v tom, že těmto hodinkám sluší úplně všechno. Až je zase koupím, vystřihnu proužek z pytle od brambor a nasadím ho na ně a věřím, že to bude ok.  :) 

Odesláno (upraveno)

Čím dál víc se ujišťuji v tom, že těmto hodinkám sluší úplně všechno. Až je zase koupím, vystřihnu proužek z pytle od brambor a nasadím ho na ně a věřím, že to bude ok. :)

Prej brambory :D ... tenhle jsem dlouho nenasadil, díky za připomenutí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Tenhle řemen je asi Zrno a už jsem ho sem dával, další fotky jsou tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100206-na-čem-máte-své-speedmastery/?p=1784064

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

A co třeba Gulf barvičky? 

Odesláno

To mi nedělej, já si v první chvili myslel, že si People pořídil moony a začne sem valit neotřelé kombinace :D

Odesláno

Já jen komentoval to svoje leknutí :D jinak moony snesou hodně, jak ostatně dokazuje i polovina mých vlastních kreací :) a třeba do prostředí motorsportu se to i fakt hodí.

Odesláno

chlapi poradte mi prosim :)

nekdo tu nedavno prodaval potunenej tah 1186 s 633. prodaval z duvodu akvizice NOS 1168. nepamatujete kdo to byl? podeziram jaretta :) ale nejsem si jistej.

Odesláno (upraveno)

Zrovna jsem ti to chtěl navrhnout, když retro, tak se vším všudy. Hnědý nebo černý Hirsch Rally..

Taky se mi velký díry nelíbily, pak jsem ho pořídil ma TinTiny a byl super. Když to barevně trefíš k botám, opasku příp kabele, bude to fajn.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Jednoznačně, ty už jsem měl kdysi vyhlidnute, když jsem zvažoval chrona od Nezumi

http://www.nezumistudios.com/product/nezumi-steve-leather-driving-gloves/

Odesláno

... a až Dokusan pořídí Hische a rukavice, všicni mu tu napíšem: tak a teď ještě ten sporťák ze sedmdesátek :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...