Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 13. 9. 2019 v 7:37, Kid_A napsal:

Pekne --- ve stylu paty element...

Jinak, dle meho nazoru, moony snesou vsech y barvy sveta bez ztraty kyticky:-))

Kide já myslím, že jsem Ti k tomu našel i oblek. 

post-22755-0-24086600-1571435036_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Jojo, tohle je presne ten oblek, ve kterym jdes za klientem jednat o zvyseni hodinove sazby, "protoze doba je prekotna a vsechno se zdrazuje". Good luck:-))

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Litovat, že moony nejsou větší, je jako litovat, že 911 Carrera není kombík. Prostě moony mají dokonale univerzálních 42mm, pro hubeňoury jsou tu menší reduced nebo plnotučný pre-moony v symetrickým pouzdru a pro kulturisty či tlouštíky zas řada modelů Speedů 44 https://www.chrono24.cz/search/index.htm?caseDiameter=44&dosearch=true&manufacturerIds=187&maxAgeInDays=0&models=74&pageSize=60&priceFrom=0&priceTo=-1&redirectToSearchIndex=true&sortorder=0

Teda jestli jsem to správně pochopil a nebyla řeč o těch AP na poslední fotce :)

Odesláno (upraveno)

Koukám, že jsem to nenapsal celý, clovek má delat jen jednu věc. Chybí tam myslen jo ovej pochod o klasickejch speedech s day date a 43. To usporadani se mi libi. Ale to je jedno. Klasicky Moony porada, 

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Aha, tak to pardon, taky se mi to stává :) Holy grail 376.0822 předpokládám znáš (není teda přesně podle zadání, ale...)

• po 5 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Je prostě k tomu pouzdru moc úzkej, legenda nelegenda.

A jestli jsou koncovky pružný jako u podobnejch kovotahů, tak asi bude i dojebávat vnitřní stranu nožek. Alespoň na primkách k tomu docházelo - pružný půlky koncovek se postupně zakusovaly do zlacení a mosazi nožek. Ocel moonů je samozřejmě tvrdší, ale...

Odesláno

... a teď koukám, že v tom odkazu na omega forum se to taky řeší a jsou tam i fotky vnitřní strany nožiček. Za mne ne-e. Leda tak do vitriny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...