Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 (upraveno) Stejné místo, stejná minuta, jiný úhel... Upraveno 22. dubna 2019 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Lobkovice, kostelíček a hřbitov, kde odpočívá František Palacký. Zatím asi nejdražší kniha v okolí Neratovic, vyrobena z pískovce za 800.000,-Kč. Připomíná nedopsané stránky českých a československých dějin. Autorem je Kurt Gebauer.
Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Výstup na Bezděz, noční prohlídka. Sestup v noci jen za svitu telefonů byl daleko úžasnější.
tano Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 (upraveno) Tak vidis Daemonultimate, ze to jde Vazne, to musel byt paradni vylet, hned bych do toho sel. Diky za zprostredkovani vyletu Upraveno 22. dubna 2019 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Tak vidis Daemonultimate, ... Díky Tano, fakt super, domu jsme dorazili ve dvě v noci.Raději bych psal recenze hodinek jako dřív, ale není na to čas.
tano Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Ja myslim, ze tohle je take poutave. Ale recenzi bych si rad precetl, to je fakt. Pekna modra!
Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Pekna modra! Musim říct, že moc často ji nevidim, hodně tmavě modrá, černá, malachitová a občas různé odstíny a kombinace barev cifru a lunety, no však to znáš
wizard-ov Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 To je dobře, že to jsou takoví měňavci. Kdybych nebyl takový magor, tak bych si je dokázal představit i jako jediné.
Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 To je dobře, že ... Je to paráda. Ještě že v nabídce nebyla černá verze v kovu, jen celočerna v Pvd. Vzal bych tu a to by byla velká chyba. Jak píšeš...jako jediný...to bych nedal ani já. Minimální počet jsou pro mne dvoje, pracovní a volnočasovky. Teď mám čtvery.
wizard-ov Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 Já už jsem dvouciferný ;o) Musím redukovat...
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 Já už jsem dvouciferný ;o) Musím redukovat... Úplně tu redukci vidim, jedny z kruhu ven, dvoje dovnitř
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 Karlovy Vary, proslulé lázeňské město k němuž se váže nejedna více či méně pravdivá historka. Jedna z nich pojednává o lovecké výpravě družiny císaře a králeKarla IV. Jeden ze psů, který pronásledoval lovenou zvěř, se dostal lovcům mimo dohled a v ten moment začal bolestně výt a kňučet. Lovci si mysleli, že se na něj vrhla původně pronásledovaná kořist, ale zjistili, že pes se opařil při pádu do horkého pramene vyvěrajícího z hlubin země. Když král vyslech příběh svých lovců, rozhodl se pramen sám blíže prozkoumat a na vlastní kůži vyzkoušet, nemá-li i léčivé účinky. V té době právě trpěl bolestmi nohy a voda mu pomohla. Založil na onom místě pramen s léčivou vodou. V dnešní době stojí na tomto místě radnice. Karel IV nechal vystavět nové město a chtěl ho ještě obehnat hradbami. K tomu se však již nedostal a tak dnes můžeme pozorovat pouze jejich části.Přidávám pár fotek z města, kde dnes nechybí prvotřídní servis pro turisty i pacienty z celého světa.
Svatoslav Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 Karlovy Vary mám moc rád, je to město mého dětství. Mida jsou parádní.
Dantechno Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 Jseš v KV ještě zítra? Sent from my iPhone using Tapatalk
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 Mida jsou parádní. Díky, jsou. Vary jsou super, byly, jsou a budou pro mne symbolem příjemně stráveného volného času.
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 Jseš v KV ještě zítra? Sent from my iPhone using Tapatalk Bohužel, už jsem zas za Prahou, ale kdybych byl, byl bych raději
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se