prischera Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Volné jsou poslední tři balíčky po 4 kusech
cema Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Jestli chápu správně "This price is exclusive to Kickstarter. Expected retail price is ?1000.", tak budou snad i potom normálně k prodeji, jen za trochu horší cenu... Jinak tady je pár fotek: https://www.watchitallabout.com/hamtun-h1-watch-review/A není těch 1000? za celý set 4 kusů?
Prochy68 Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 A není těch 1000? za celý set 4 kusů?Samozrejme, ze ano :-)
Jan S. Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Já jsem se nakonec podepsal pod poslední kus za 190? ale mohu to změnit na ty čtyři, pokud jsou tu tři další zájemci...
Jan S. Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Tak jsme tři, sháníme posledního mohykána, pište SZ.
Jan S. Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Tak podle SZ jsme čtyři, balík blokován.
vrcan Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Jediné, co jsem nepostřehl, je kvalita lumi. No nechám se překvapit. az na vynimky (fullswing fabrika - helson, armida atd) su takmer vsetky hodinky mikrobrandy pod 400-500 USD so slabou Lumi, mam overene na 100+ kuskoch.Viacvrstvova aplikacia lumi je proste nutna, na tom sa setri najviac. Z toho dovodu moc nedufam a uz vobec nie v modru verziu.Z mojho pohladu by namiesto pre mna zbytocnych stretch goalov ako vrtane lugs mohli pridat vtstvy na lumi. Este male objasnenie co je stretch goal na kickstartri - je to bezna prax takmer kazdeho co zalozi nejaky projekt, ze ked sa dosiahne nejaka hranica, da nejaky bonus. A ked este dalsia hranica, da este dalsi bonus atd. Stava sa, ze sa dosiahne prva, raritne druha hranica, ale tu sa dosiahla tusim uz 4ta alebo piata. Aby som len nechvalil kickstarter, mam aj zle skusenosti, minuly rok som zaplatil za projekt hodiniek triarrows, sice len asi 140 USD, plus minus, a hodinky neprisli, doteraz sa s nimi dotahujem, uz je to asi 16 mesiacov od kedy mali prist a vyse 2 roky od zaplatenia. Nechcem ale strasit :-) z cca 15 projektov ktore som riesil cez kickstarter sa mi to stalo len raz.
Leviathan Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Prosim Vas, kto tam mate jdno volne miesto....Rad by som sa pridal. Viac SZ.
Juraj11 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 pár foto a video-jestli to tu je,tak sorry https://www.watchitallabout.com/hamtun-h1-watch-review/
vrcan Odesláno 22. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2016 (upraveno) Já jsem se nakonec podepsal pod poslední kus za 190? ale mohu to změnit na ty čtyři, pokud jsou tu tři další zájemci... ja som nejaky cas mal tiez rezervovane za 190 GBP ale stvalo ma, ze niektori maju za 150 GBP co je rozdiel 50 EUR, potom som si povedal ze radsej vezmem dvoje, aj koli doprave... Kazdopadne aj za 190 libier sa oplatia... este take info ku ktoremu sa asi bezne nedostanete - ked na kickstartri nastane koniec, hromadne vsetkym strhnu sumu z karty. To je jasne, ale co clovek zisti iba v "istych" pripadoch, to jasne nie je - a to, ze platbu staci urobit do 7 dni od pokusu kickstartera stiahnut peniaze z karty, cize nie je problem ak nie su peniaze na ucte, alebo zla karta apod. 7 dni pockaju. Takmer v polovici pripadoch ked som nieco riesil cez kickstarter som nemal na ucte dostatok, asi tak som na tom :-)) Upraveno 22. října 2016 uživatelem vrcan
Jan S. Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Jasně, 40 ? se vždycky hodí. Na startu byl seznam 14 lidí a já byl klasicky ten poslední, co se nikam nevešel, tak jsem chtěl mít jistotu, ale nakonec to dobře dopadlo:)
j.e.n.i.k.82 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Jeste jsem tam videl dva balicky po dvou hodinkach za 340 liber.. Tj. 170 liber za jedny.. Postovne do Cech, resp. do Evropy je k tomu 28 liber..
Maxel Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Kdyby se někdo našel, nakonec jsem se nikam nevlezl a pořád bych do toho šel. Kdyžtak SZ.
Prochy68 Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Ahoj,vkládám včerejší info ohledně projektu Hamtun Hi everyone,There are just 3 days to go now, so we're in the process of getting things ready to start production. Once the campaign ends you'll get an email asking you to make your watch choices. If you don't get one for any reason, let me know via a message here and we'll get on it.A few other updatesThe extra stretch goal I was trying to do didn't happen. I can't do it without spending more money than is sensible. It would leave nowhere near enough buffer to cover any issues that arise during production so it's not worth the risk. I hope you understand and agree that it's more important that we do the core product at the best possible quality.AR coating will now be inside only as requested by a load of you. We're increasing the number of layers internally by a decent amount and then removing the outer layer. Although the look with an outer layer is great when it's perfect, it looks crappy when it gets damaged. So that is sorted.I've changed the assembly responsibilities slightly. This means that things like filling the bezel markers with lume is now being done by a different supplier. It's cost a tiny bit more but is worth it. I'm talking to a few strap companies to see if I can offer some additional options. If they happen they will be paid (but hopefully subsidised) options that you'll be able to add to your order before it ships if you wish. I'll update on this when I know more, but it could be a while as I've asked for quite a lot of prototypes.To help people with their final choices I'm taking requests for any different combos that people would like to see. For example, stealth watch on bracelet has been requested a few times. Let me know if there is a combo you'd like to see before you make your choice.Thank you all for your backing, I can't wait to get the watches to you!Ross
People Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Ktoru farbu/variantu ste si nakoniec vybrali?
dan83 Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 huhu poslali nejake info po ukonceni?
huhu4d Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Len to ze treba vyplnit formular s upresnenim ktoru verziu chceme a ze vsetko je ok a nacas...
Jan S. Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Bral nakonec někdo modrou nebo stealth verzi? Já objednával také 4x bílou...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se