Hami8 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Výborná domluva, super jednání, přijel na smluvené místo jak slíbil...příjemný pokec, i když krátký a s rouškama a odstupem...díky za obchod a určitě všem doporučuji.
long Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 Vřele doporučuji a děkuji za hodinky!Vše beze zbytku dle dohody
tenge Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Vše klaplo dle dohody. díky za obchod a kdykoliv znovu.
pciza Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2020 Taky se přidávám s kladným hodnocením. Vše na 1* tak perfektně zabalené hodinky jsem ještě nedostal. Ty by přežily i atomovej výbuch! Díky Slávovi za super hodinky a samozřejmě doporučuji všem a kdykoliv si to rád zopakuji.
snake Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 Pohoda - klídek... tentokrát rychlá akce - ráno jsem ještě ani nevěděl, že chci hodinky co má Sláva doma a večer už jsem je měl na ruce díky a Snake doporučuje
M10 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2020 Doporučuji, perfektní spolupráce, vše klaplo na 1!
Piplík Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Rychlý a pohodový seiko obchod. Díky za takové členy jako Sláva. Doporučuji.
Americkej Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2020 Díky za obchod, setkání ve velice přátelském duchu. Prostě Chronomag podle nejlepších tradic. Rád kdykoli zopakuji.
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2021 Jednoduchá domluva vstřícné jednání a perfektní pokec. Díky za obchod.
kdojinej Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Odesláno 28. února 2021 Jak za starých dobrých časů na chronomagu, nemůžu jinak než doporučit všema deseti. Díky
jsiska Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2022 Bral jsem hodinky. Vse v poradku, mohu doporucit! Dekuji za obchod.
dawe009 Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2022 Zasloužilý člen a tomu odpovídající nejvyšší úroveň jednání, komunikace i příjemné setkání zakončené fajn obchodem, ze kterého mám radost. Vše v topu a samozřejmě doporučení, díky Slávo.
Vanilla Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Odesláno 15. února 2023 Díky za obchod. Vše proběhlo hladce a dle domluvy. Fajn pokec jako bonus. Jednoznačně doporučuji
Koza_c Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2023 Borec a vsechna cest! Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku. Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.
visual Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2024 Rychly nehodinkovy obchod.Vse na jednicku.Mohu jen doporucit.Sent from my SM-S921B using Tapatalk
spiderer Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Slavo diky za paradni obchod, skvelou domluvi a vyborny pokec, jsem rad ze jsme se mohli konecne potkat a vsem kdo budou chtit obchod s timhle pardalem tak 100% doporucuju
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se