Melly Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Po opakovaném domlouvání srazu chronomagorů (ale i příznivců dýmek a doutníků) z Tábora a okolí jsme uznali, že je na čase založit samostatné vlákno. Kdo ví, třeba objevíme kolegy z Jižních Čech, o kterých jsme prozatím neměli tušení. Vítán každý blázen do hodinek či kuřiva, který z větší či menší dálky dorazí. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Zdar závodníku! Kdyby to bylo v době, kdy budu u našich v Písku, rád se zastavím. (nejblíž teď jak bude svátek 17.11.) R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 2. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Zdar. :-) Zatím to vypadá, že půjdeme víkend před tím... ale rozhodně není všem dnům konec... klidně zas dej vědět, až tam budeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 OK, kdyžtak se ozvu. Stejně tak, kdyby se to u mně ještě změnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Zatim to vypadá na 12.11. nebo 13.11. v Táboře U Soudku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 2. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Zatim to vypadá na 12.11. nebo 13.11. v Táboře U Soudku. 1. klasik512. Melly3. JaRooN4. ouskavl (50-50) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Kdyby to bylo v sobotu, tak bych to asi dal... Zatim to vypadá na 12.11. nebo 13.11. v Táboře U Soudku.1. klasik512. Melly3. JaRooN4. ouskavl (50-50)5. RedAce (50/50) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Je mi to celkem jedno, ale sobota lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Také mi to je jedno, ale sobota lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 3. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Dejme sobotu. Nějak odpoledne, třeba 16:00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 V Táboře U Soudku, Varšavská ul. sobota 12.11. od 16:001. klasik512. Melly3. JaRooN4. ouskavl (50-50)5. RedAce (50/50) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Jen doplním pro případné další zájemce, že je to hospoda, kde není problém zapálit dýmku nebo doutník. Proto byla vybrána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Hmm, no a já budu v Telči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 3. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Přijeď Honzo, přes Pelhřimov jsi v domovině mé bleskurychle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 V 3. 11. 2016 v 12:05, Honza.manta napsal: Hmm, no a já budu v Telči.Tam jsem byl minulý týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Jardo, chceš vzít nějaký dobrý tabák do fajky, na ochutnání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Zdeňku, nikdy neřeknu ne, když mám možnost ochutnat ty dobroty, co doma schraňuješ Budu moc rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) souvisí to nějak s vaší aktivitou ? https://www.novinky.cz/krimi/419623-v-tabore-se-srazilo-pet-panduru-10-lidi-je-zraneno.html Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 4. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Snad ne, já jsem ještě v Praze :-) Nevim co kluci teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Samozřejmě, že ano! Mělo to být překvapení vzhledem k tomu pokladu, co mi v podobě voňavého dýmkového tabaku veze Zdeňek. Ostří hoši z našich profesionálních sborů to tam měli hlídat, aby nás při dýmání nikdo nerušil a chtěli si týden předem ohlédnout situaci. No - nevyšlo to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se