Ubik Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Odesláno 18. července 2023 Už třináct let se mnou... pořád super!
KOCKOPEES Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Odesláno 30. července 2023 V 18. 7. 2023 v 17:43, Ubik napsal: Už třináct let se mnou... pořád super! Rozšířit No už sis je užil dlouho. Teď už mi je můžes prodat K
Ubik Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 Ty jsem vyfasoval ke třicátinám od ženy... ty u mě už zůstanou
F.B. Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Odesláno 7. září 2023 Minuly rok som mal Samurai Dark Manta, teraz skusam Samurai Manta, tak ze sa pridam s fotkami… Viac mi sedia tie “obycajne”, svetle Manty. Dark Manty som mal na zaujimavo neorginalnom tahu, original gumu som nenosil. Tak najprv tie svetle. F.
petr4612 Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Odesláno 8. září 2023 @F.B. Pěkné fotky a takto vedle sebe stale vedou světlé Manty.
F.B. Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Odesláno 8. září 2023 Diky. Presne tak ! Tmave ma lakali vtedy viac, no zaujimavejsie pre mna nakoniec su tie svetle. F.
Kamil.K Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 Nádherně modrý cifr edice STO White Shark s lícujícími indexy s armovákem ( kdo z vás to má, seikaři?). ....s hranatým pouzdrem jsme si ale nesedli, takže je nenošené, v kompletním balení, pouze se zkráceným tahem posílám dál ....
Lacifer Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 U mě sedí indexy s armovákem a i na ruce celkem pohodička, kdybych je neměl tak bych je koupil ... jsou boží!
Kamil.K Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2023 Že bych je stáhl z prodeje - ten cifr a luneta jsou opravdu parádní -a nechal si je?
Jiří Sedlák Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2023 (upraveno) Takhle večer, hezky to svítí, když se člověk projde pod ledkama na dílně. Ale přijde mi, že želvy trochu svítí víc a déle. Upraveno 28. listopadu 2023 uživatelem Jiří Sedlák
Jiří Sedlák Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2024 Včera mě Samuraje mile překvapily, o půl čtvrté odpoledne jsem vyhodnotil, že je zima a musím si vzít něco menšího, Samuraje putovaly do skříně, kde je totální tma, v jedenáct večer po návratu z práce otevřu skříň a mezi všema temnejma hodinkama na mě svítí po sedmi a půl hodinách stále čitelné Samuraje.
Jiří Sedlák Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2024 Dnes jsem pokus zopakoval, s tím rozdílem, že jsem šel do práce v jednu a v jedenáct večer na mě opět ve skříni mrkly, jo, měl jsem trochu problém odečíst hodinovou ručičku, kde přesně kolem tý jedenáctky je, ale zbytek v pohodě. Takže deset hodin je hraniční hodnota, kdy už se čtou trochu problematicky, ale ještě to jde. Žádný nasvícení, jen jižní pokoj a slunečnej den. Zítra zatemním SKX a želvy.
worel Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Odesláno 5. února 2024 V 16. 6. 2021 v 9:52, jovani napsal: Rozšířit Tyhle modrý jsou opravdu boží. Moc pěkná fotka.
Ubik Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Zdarec Uvažuju o novém tahu pro mé staré samuraje. Nedaří se mi nikde dohledat, jestli je tvar geometrie nožek shodná s novými modely... prostě jestli mohu narvat tah od UncleSeiko na můj oldschool model. Nemáte někdo zkušenost? Díky za případné info.
filltos Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Mám oboje Samuraie a není to kompatibilní.
Ubik Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Tohle jsem si nechtěl přečíst Ale díky. O "starost" méně
Lacifer Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 King Samuraj ... dřív mi kyklop vyloženě vadil, nyní pokud je rovně nalepenej a opravdu zvětšuje Datum ho vítám
childe Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 V 7. 3. 2024 v 9:29, Lacifer napsal: King Samuraj ... dřív mi kyklop vyloženě vadil, nyní pokud je rovně nalepenej a opravdu zvětšuje Datum ho vítám Rozšířit Tomu se říká zmoudření věkem nebo spíš "s věkem"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se