Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 405
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Nádherně modrý cifr edice STO White Shark s lícujícími indexy s armovákem  ( kdo z vás to má, seikaři?😉).

....s hranatým pouzdrem jsme si ale nesedli, takže je nenošené, v kompletním balení, pouze se zkráceným tahem posílám dál ....

image.thumb.png.48805d0e84cb34dc8346d4c1921b08ca.png

• po měsíci...
Odesláno

Včera mě Samuraje mile překvapily, o půl čtvrté odpoledne jsem vyhodnotil, že je zima a musím si vzít něco menšího, Samuraje putovaly do skříně, kde je totální tma, v jedenáct večer po návratu z práce otevřu skříň a mezi všema temnejma hodinkama na mě svítí po sedmi a půl hodinách stále čitelné Samuraje.

Odesláno

Dnes jsem pokus zopakoval, s tím rozdílem, že jsem šel do práce v jednu a v jedenáct večer na mě opět ve skříni mrkly, jo, měl jsem trochu problém odečíst hodinovou ručičku, kde přesně kolem tý jedenáctky je, ale zbytek v pohodě. Takže deset hodin je hraniční hodnota, kdy už se čtou trochu problematicky, ale ještě to jde. Žádný nasvícení, jen jižní pokoj a slunečnej den. 

Zítra zatemním SKX a želvy.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zdarec

Uvažuju o novém tahu pro mé staré samuraje. Nedaří se mi nikde dohledat, jestli je tvar geometrie nožek shodná s novými modely... prostě jestli mohu narvat tah od UncleSeiko na můj oldschool model. Nemáte někdo zkušenost?
Díky za případné info.

• po měsíci...
Odesláno
  V 7. 3. 2024 v 9:29, Lacifer napsal:

King Samuraj ... dřív mi kyklop vyloženě vadil, nyní pokud je rovně nalepenej a opravdu zvětšuje Datum ho vítám 🤓

_20240307_101208.JPG

Rozšířit  

Tomu se říká zmoudření věkem nebo spíš "s věkem" 😀

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...