jacob Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 Zvláštní, podle mně pěkné. Nevim jesli je to náhoda, ale subciferníky mají podobu kol Mercedesu SLR...
Kasper Odesláno 30. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2007 za tie peniaze....nie dakujem...
rorda Odesláno 31. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Prosim adminy/moderátory, aby téma přesunuli do sekce Fotogalerie. Díky.
jackal Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 jacob napsal: Zvláštní, podle mně pěkné. Nevim jesli je to náhoda, ale subciferníky mají podobu kol Mercedesu SLR... Taky je to pro mě nejhezčí část hodinek. Naopak tah mi přijde otřesnej. A ten zbytek...
NIGHTinGALE Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 jacob napsal: Zvláštní, podle mně pěkné. Nevim jesli je to náhoda, ale subciferníky mají podobu kol Mercedesu SLR... Někde jsem četl, že to je turbína letadla.
gas Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 nedávno jsem je zkoušel, koupil je kolega, na ruce rozhodně nevypadají tak mohutně jak by se dalo očekávat, na živo pěkné
Jerryl Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 (upraveno) Turbíny, to mě napadlo hned jak jsem je viděl. Jen mě to tak zmátlo, že jsem ani nepoznal kolik je hodin. Hodinky mají být přehledný. Upraveno 2. ledna 2008 uživatelem Jerryl
rorda Odesláno 2. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 gas napsal: nedávno jsem je zkoušel, koupil je kolega, na ruce rozhodně nevypadají tak mohutně jak by se dalo očekávat, na živo pěknéKde a kolik stály, jestli to neni tajemství?!?
rorda Odesláno 2. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 gas napsal: koupeno v usa, cena cca 14500 usdMyslel jsem, že že jsi je měl v ruce tady u nás, a tak mě zajímala ta cena ... I tak je to ale raketa ...
spiderer Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 Abych rekl pravdu, tohle jsou jedny z hodinek ktere me svym vzhledem naprosto odpuzuji..
kopl2005 Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 Osobně bych za tyto peníze šel raději do hodinek zn. Hublot.
gas Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 rorda napsal: Myslel jsem, že že jsi je měl v ruce tady u nás, a tak mě zajímala ta cena ... I tak je to ale raketa ... měl jsem je na ruce tady u nás na Moravě jen koupeny byly v usa ... ad Hublot: taky jsem zkoušel, dokonce jsem si je chtěl koupit, ale byly na mě moc mohutné a nijak zvlášť mě na živo nezaujaly
kopl2005 Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 mají je v Pařížský v Haladě, cena myslím 350 000,-
UnstoppableTime Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 gas napsal: nedávno jsem je zkoušel, koupil je kolega, na ruce rozhodně nevypadají tak mohutně jak by se dalo očekávat, na živo pěkné Fakt nechápu, jak to může Zenith prodávat za statisíce... Mě to přijde opravdu extravagantní
tichymeloun Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 no, kdybych byl hodně eufemisticky, reknu zajimave. na tvrdo, spis hodne hnusne:-)
klobadysek Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 (upraveno) Tech barvicek, tvaru a designu pro design! Myslim ze jmeno tech hodinek je opravdu vystizne, ale tady je toho trochu moc, divocarna. Upraveno 23. ledna 2008 uživatelem klobadysek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se