Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  jacob napsal:
Zvláštní, podle mně pěkné. Nevim jesli je to náhoda, ale subciferníky mají podobu kol Mercedesu SLR...

Taky je to pro mě nejhezčí část hodinek. Naopak tah mi přijde otřesnej. A ten zbytek...

Odesláno (upraveno)

Turbíny, to mě napadlo hned jak jsem je viděl. Jen mě to tak zmátlo, že jsem ani nepoznal kolik je hodin.

Hodinky mají být přehledný.

Upraveno uživatelem Jerryl
Odesláno
  gas napsal:
nedávno jsem je zkoušel, koupil je kolega, na ruce rozhodně nevypadají tak mohutně jak by se dalo očekávat, na živo pěkné
Kde a kolik stály, jestli to neni tajemství?!?
Odesláno
  gas napsal:
koupeno v usa, cena cca 14500 usd
Myslel jsem, že že jsi je měl v ruce tady u nás, a tak mě zajímala ta cena ... I tak je to ale raketa ...
Odesláno
  rorda napsal:
Myslel jsem, že že jsi je měl v ruce tady u nás, a tak mě zajímala ta cena ... I tak je to ale raketa ...

měl jsem je na ruce tady u nás na Moravě ;) jen koupeny byly v usa ...

ad Hublot: taky jsem zkoušel, dokonce jsem si je chtěl koupit, ale byly na mě moc mohutné a nijak zvlášť mě na živo nezaujaly

Odesláno
  gas napsal:
nedávno jsem je zkoušel, koupil je kolega, na ruce rozhodně nevypadají tak mohutně jak by se dalo očekávat, na živo pěkné

dsc00832gg3.jpg

Fakt nechápu, jak to může Zenith prodávat za statisíce... Mě to přijde opravdu extravagantní

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tech barvicek, tvaru a designu pro design! Myslim ze jmeno tech hodinek je opravdu vystizne, ale tady je toho trochu moc, divocarna. :sad01_anim:

Upraveno uživatelem klobadysek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...