Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Diky. ;)

Jj, sehnal. A jsem z nich unesen. :)

Celkem me dostal i napis "modele depose".

Nevim, co si mam o tom myslet...

V prekladu to znamena " depozicni model".

To jako nejaka ulozenka nebo co?

A nebo se jedna o hodinky, ktere za komancu pozbyly procleni? No.....nevim.

Pokud by se nasel nekdo, kdo by mohl vysvetlit, tak mu budu zavazan. ;)

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno

Gratuluji, taky jsem se na ně na aukru díval. Ten nápis není žádná šifra - je to jen konstatování, že se jedná o patentovaný design. 

Odesláno (upraveno)

Diky za osvetu. Je to muj prvni komplet, ktery se da nosit na ruce. 43mm je ideal.

Akorat je zkusim hodit na delsi remen. Ten puvodni mam tak tak na posledni dirce.

Ale otazka zni: kovovy tah vs kozeny remen???

Nejak to doladim........ :)

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno

Gratulace ke kompletu. :clap: Ty moc často nebývají. Škoda jen toho rozleštěného pouzdra, kdy jsou pryč hrany a horní brus. Nachápu, proč to nějací amatéři dělají tak strašně. :death:  A to není první případ, ve vedlejším vlákně má kolega přeleštěné jinak moc pěkné Onegy F300.

Tak nějak má to pouzdro vypadat.

https://www.ebay.co.uk/itm/LONGINES-ULTRONIC-DAY-DATE-JUMBO-43-mm-70S-STEEL-BRACELET-MENS-WATCH-/273554178489

• po 2 týdnech...
Návštěvník tolja
Odesláno
  V 7. 3. 2019 v 18:59, Dzos napsal:

Gratulace ke kompletu. :clap: Ty moc často nebývají. Škoda jen toho rozleštěného pouzdra, kdy jsou pryč hrany a horní brus. Nachápu, proč to nějací amatéři dělají tak strašně. :death:  A to není první případ, ve vedlejším vlákně má kolega přeleštěné jinak moc pěkné Onegy F300.

https://www.ebay.co.uk/itm/LONGINES-ULTRONIC-DAY-DATE-JUMBO-43-mm-70S-STEEL-BRACELET-MENS-WATCH-/273554178489

jsou mezi námi tací machři, kteří sunburst brus pouzdra umí

Odesláno
  V 7. 3. 2019 v 18:59, Dzos napsal:

Přesně to mě odradilo, ale na druhou stranu, jak píše Tolja, všechno je řešitelné...

Takže Gratuluji

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 20. 3. 2019 v 14:52, Seamaster napsal:

Kdo tu na foru umi sunburst?

to vykecám a pak budu čekat jednou tak dlouho  :suicide_anim:

Odesláno

By mě zajímalo, jestli to vůbec někdo u nás umí. Ale skutečný sunburst s rovným kartáčem. Ne, aby to vypadalo jak roztočený lodní šroub...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...