Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Musím se přiznat, že teď jsem se trochu ztratila.Píšeš, že by ses rád vyhnul quartzu, ale Citizen zdá se bereš - takže eco-drive v pohodě?

A co přesně má být stejný jako ty hodinky od MK - barva (zlato)? tvar? Tah? Protože jestli to má být zlatý+stejný tvar+design ciferníku+tah, tak to asi v automatu nenajdeš, nejvíc se tomu podobá asi opravdu ten Citizen (a jsou moc hezký). 

Ptám se kvůli tomu, že mám taky tip, ale zřejmě neodpovídá zadání. Co dámské automaty Davosa Ladies Delight - viděl jsi? Naživo jsem je nikde nikdy neviděla, takže ke kvalitně nemůžu nic říct, ale na fotkách vypadají dost hezky, žensky, ale pořád ještě tak nějak přijatelně a vkusně. 

post-40502-0-69598100-1479216145_thumb.jpg

post-40502-0-19913500-1479216155_thumb.jpg

Upraveno uživatelem KatkaB
Odesláno

No ale na to, jak Davosu nemusim, tak ten tip od Katky se mi libi!

Decka, kaslete na subcifry a blyskave zlato. V jednoduchosti je krasa a nadcasovost

Odesláno

Čau, kupoval nebo má z vás někdo hodinky od Michael Kors? nebo jak se to píše.. Přítelkyně by je chtěla k Vánocům, ale nepřijdou mi nijak extra, tak abych zbytečně nevyhodil peníze. Díky!

Odesláno

přesně tak - eco drive lepší, navíc jsou těm MK velmi podobné...  Davosa hezké, ale opravdu zadání neodpovídají... :-)

Tak v tom případě asi ber opravdu ten Citizen, třeba ještě nějaký tip dostaneš, ale za sebe bych řekla, že nic podobnějšího a zároveň stejně kvalitního neseženeš. 

Odesláno

Čau, kupoval nebo má z vás někdo hodinky od Michael Kors? nebo jak se to píše.. Přítelkyně by je chtěla k Vánocům, ale nepřijdou mi nijak extra, tak abych zbytečně nevyhodil peníze. Díky!

Pokud budeš přemýšlet o MK, tak peníze vyhazuješ vždy

Odesláno

Jaryn02, nic takovýho nemám, ani si nevzpomínám, že by měly kolegyně a známé, nemůžu sloužit. 

Ber to tak, že když potěšíš milovanou ženu, tak peníze vyhozené nejsou. Všechno asi záleží na tom, jak se přítelkyně nechá chrono-vzdělat. Všichni víme, že existují mnohem kvalitnější hodinky, ale za sebe bych řekla, že pokud má oči jenom pro MK, tak nekupuj nic jiného. 

Ale do Vánoc ještě nějaký čas zbývá, tak ji někam vezmi, ukaž a pobav se s ní, třeba zjistí, že by mohla dostat něco lepšího. Třeba Citizen:-) 

Odesláno

Já moc nechápu, že eco-drive v pohodě a normální baterku rozhodně ne. Vždyť je to fuk, jednou za tři roky dát pár desetikorun za výměnu baterky není problém. Navíc třeba v Koscomu a asi i jinejch prodejnách máš doživotní výměnu baterky i s tlakovkou zdarma, takže je to celý jen otázka těch deseti minut, který můžeš strávit očumováním vitrínky s Grand Seikama.:-D

On ten solár taky nevydrží navěky a jeho případná výměna by byla zase nákladnější.

Odesláno (upraveno)

On ten solár taky nevydrží navěky a jeho případná výměna by byla zase nákladnější.

To máš pravdu, třeba desetiletá baterie CR 2025 stojí zlomek ceny aku, pokud ztratí kapacitu

http://www.ebay.com/itm/NEW-1-Pc-PANASONIC-CR2025-CR-2025-3V-Lithium-Batteries-/122226868423?hash=item1c754a00c7:g:TqoAAOSwzaJX2UXb

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

V tomto případě ten solár opravdu nemá význam (hodinky nejsou WR100 a výše) a mnou daný odkaz byl hlavně kvůli značce Citizen, která je na tom nepochybně líp, než nějaký čínský předražený fashion šmuk.

Odesláno (upraveno)

jsem asi sám, který vidí kvalitativní rozdíl mezi qartzem a eco-drive...? :-) minimálně v tom, že se člověk nemusí starat o výměnu baterie... 

Upraveno uživatelem 969
Odesláno

U obyčejných, resp. nevodotěsných hodinek, není s výměnou baterie problém a nezřídka to zvládne i sám uživatel. Pokud je tam ale vodotěsnost zmiňovaných WR100 a výše a člověk ji chce zachovat i po výměně baterie, tak si musí připlatit za tlakovou zkoušku, aby měl jistotu, že tomu tak skutečně je. A to už se ten solár vyplatí, protože cca 10 let na ty hodinky člověk nemusí sáhnout.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...