T1000 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Rychlá domluva, rychlá platba a blesková komunikace. Super kupující. Díky za bezproblémový obchod ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 S potesenim chci pridat hodnoceni Spoka jakozto kupujiciho. Rychla domluva a bleskurychla platba. Diky moc za obchod a kdykoliv znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Vše jak má být, můžu jen doporučit. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 rád přidám kladné hodnocení, Jirka mi zaslal mimo hodinek i navíc tři strapy, po rozbalení mě tedy čekalo milé překvapení :-))) jednoznačně doporučuji, bylo mi ctí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Rychle odesláno, perfektně zabaleno, dobrý pokec k tomu.., to je pan Spok.Dík a zas někdy. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDK Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Rychlá komunikace & bezproblémový obchod. Hodinky dorazily v supr stavu, mohu jen doporučit. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Děkuji Jiřímu za obchůdek.Vše na 1* jednoznačně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Kupoval jsem u Jiřího hodinky a vše proběhlo, jak jsme se domluvili. Krásně zabalený, rychle poslaný, takže doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Děkuji za krásné hodinky, za perfektní domluvu, zabalení a rychlé zaslání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Hodinky rychle poslal a lip mi zabaleny jeste asi nikdy neprisly... co vic chtit?A+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Připojuji se k výbornému hodnocení. Podržel mi hodinky, poslal krásně zabalené. Super domluva a fajn pokec. Jen doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Dekuji za obchod,hodinky ve stavu jak bylo řečeno,rychle odeslany,vse OK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Spolehlivej a rychlej chronopacient. Děkuji za obchod, bylo mi potěšením. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Spolehlivý prodávající, díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Výborná domluva, rychle odeslání a hodinky byly dobře zabalené. Navíc Spok dobře reaguje na zprávy. Vše v pohodě, děkuji za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 rychlá domluva, hodinky v super stavu, robustní balení! :-) díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Jirka něco sháněl a já to měl. Rychlá domluva, za hodinu lowe na účtu, až mi bylo trapně, že jsou v neděli zavření fšici dopravci a můžu to poslat až v pondělí... prostě v pohodě deal a příště zas! Lovec doporučuje a dává 110% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Prvni setkani s Jirkou a velka spokojenost. Vrele doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinw Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Platba odeslána ihned po domluvě a obecně skvělá spolupráce, kterou všem jenom doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se