Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co je tak extra na chodu Damasko lunety? Tady o tom pějí básně, tak jsem se těšil až si zatočím. Zatočil jsem si a zbylo jen pouhé konstatování WTF? A o tomhle někdo mluví? Rolex luneta nebo od Armidy to je jiná.

Dovolím si vnést postřeh bývalého majitele U1 - ta ponorková ocel je stejně nap_ču. Pes mi ji zubama poškrábal.

Takže bacha na to vynášení do nebes.

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Za mě by byla volba jednoduchá, Sinn U1 ... jak jsem je dal na ruku, byla to láska na první pohled.

Specifikace jsou jasný, pak už jen zbývá výlet do chronoshopu a vyzkoušet na ruce :-)  Do nových U1 už myslím dávají strojky ETA, co mě informoval Kubson.

neřekl bych, podíl Sellitty v nabídce Chronoshopu pouze roste. A navíc viz:

https://www.chronoshop.cz/sinn-u1/sinn-u1

http://www.sinn.de/de/Modell/U1_S.htm

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Rostouci podil Sellity, imho, nesouvisi s Chronoshopem. V jejich nabidce roste diky nabidce znacek, ktere jej vyuzivaji. Duvody prechodu na Sellitu uz byly psany mockrat.

Ja mam Sellitu v Orisech sestym rokem a nemam z toho zadny tik. Naopak tika velmi dobre. Kdykoliv bych si Sellitu koupil znovu. Neni to pro me kriterium...

Odesláno

U Sinnů mi trochu vadí ty hranatý ručky, ale podobně sem to měl s palcátem u tudoru a přešlo mě to. Déčka mi přijdou v porovnání s Účkama trochu uhlazenější.

Ale já němůžu moc hodnotit, když mam 46tky

Tvl jaky palcat bezbozniku? Snowflake:) dajte mu do ruky lahky gulomet sry za OT

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Rostouci podil Sellity, imho, nesouvisi s Chronoshopem. V jejich nabidce roste diky nabidce znacek, ktere jej vyuzivaji. Duvody prechodu na Sellitu uz byly psany mockrat.

Ja mam Sellitu v Orisech sestym rokem a nemam z toho zadny tik. Naopak tika velmi dobre. Kdykoliv bych si Sellitu koupil znovu. Neni to pro me kriterium...

jj, vyjádřil jsem se špatně a není to nic vůči Kubovi. Prostě u značek, zastupovaných Chronoshopem, se ve zvýšené míře začínají používat Selitty, o důvodech jsem informován. 

Upraveno uživatelem Frostie
  • po měsících...
Odesláno

....rozhodně bych šel do U1, ty hodinky mi poslední dobou fakt vrtají hlavou...strojky v tomhle případě nehrají žádnou roli...jinak U1 je přesně model neuhlazených, ostrých potápek do tvrdých podmínek, mají jednoduše velké charisma...to se nedá říct o Rolexu, Omeg a jiných věhlasných značek...ale nic proti nim, snažím se definovat postoj U1niček...:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...