Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě to logo na devitce u některých modelů přijde super, ale třeba u tridentů C60 už tak ne. Ten font se navíc prilus nehodí ke stylu hodinové ručky C60. Ale v květnu budou kromě nových pouzder i nové ručky. Na to jsem velice zvědavý, ale myslím, že to vzbudí značné kontroverze.

Odesláno (upraveno)

U Warda tuším budú kontroverzie všetko na čo siahnu  :lol:

Font písma je vždy na debatu. Už som to raz zažil u SDGM001.

Osobne sa mi C65 Automat trafil do vkusu, navyše chcem ešte modré hodinky. Škoda, že mám teraz aj iné výdaje (rekonštrukcia domu) takže budem musieť vydržať až do Vianoc, aby som vedel či mi vôbec niečo ostane na hodinky  :crying_anim:

Upraveno uživatelem Diablo1st
Odesláno (upraveno)

Obe hodinky majú svoje pre a proti. Automaty majú z môjho pohľadu ďaleko elegantnejšiu lunetu. Na druhú stranu viac mi sedia obdĺžnikové indexy, ale ani tie kruhové nie sú najhoršie. Tie čísla na ciferníku mne vôbec nechýbajú.

Takže aby som to zhrnul, pre mňa sú automaty lepšia voľba. 

Upraveno uživatelem Diablo1st
Odesláno (upraveno)

Jestli můžu vstoupit do diskuze, tak za mně jsou opticky vyváženější ty nové C65 s kulatými indexy a to díky těm ručkám. Už dva měsíce tady šmíruju toto vlákno plus stránky CHW a už, už jsem byl rozhodnutý díky parametrům že koupím ty C65 s obdélnikovými indexy, ale furt mi tam pořád něco nesedělo, až jsem na to přišel. To zakončení (zkosení zaoblení) ručiček a jejich proporce vůči tenkým indexům. Kdyby aspoň byly zakončený špičkou nebo nebo naopak úplně na tupo. Naopak k těm automatům pasuje jak šíře ruček tak to zkosení nebo co to je parádně+automat+luneta+datum. Takže za mně palec nahoru a asi mě čeká nový nákup :-)

Upraveno uživatelem beny
Odesláno

Poprosil bych o zkušenosti se sekcí Nearly new. V jakém stavu jsou ty hodinky, nově zafoliované s jednotlivými vlásečnicemi nebo tam může být i škrábanec?

A taky, když v té sekci přepnu z Libry na Eura, tak mě to vyhodí na úvodní stránku...

Odesláno

Neprepinaj na eura, preplatis to. Platba v librach vychadza lepsie.

Podla skusenosti ludi co brali NN, su vlastne nove. Ziadne skrabance, mozno par vlasocnic. A stale plati zaruka 60/60.

"These watches are in ?almost mint? condition having been used as press and photography samples, so may have some light marks or wear."

Odesláno

Já něm z této sekce čtvrtý hodinky. Dvoje byly ještě ve fóliích, dvoje byly jako nový. Hodinky s vlasecniceni jsem tam ještě neviděl.

Odesláno

Chlapi viete mi vysvetliť, prečo sú také rozdielne ceny pri rôznych menách?

C65 Automatic na ťahu stoja 950? alebo 760GBP (868?) alebo 865USD (765?)  :eek:

Odesláno (upraveno)

Neprepinaj na eura, preplatis to. Platba v librach vychadza lepsie.

Podla skusenosti ludi co brali NN, su vlastne nove. Ziadne skrabance, mozno par vlasocnic. A stale plati zaruka 60/60.

"These watches are in ?almost mint? condition having been used as press and photography samples, so may have some light marks or wear."

Jenže nemám librový účet... To platíš z běžného účtu denním kurzem banky?

Já když jsem koukal na ceny a bral 1E =26Kč a 1GPB=30Kč, tak mi ty ceny seděly. Možná převod Euro/Libra je pro Slováky a majitele euroúčtu pokřivený.

Jo a díky za odkaz a Dokusanovi za povzbudivé zkušenosti.

Upraveno uživatelem space
Odesláno (upraveno)

Maju divny kurz uz daku dobu, snad odvzycky. A este aj USD maju? Hm...

Prve hodinky cca pred rokom som preplatil. Tento rok som si dal pozor a platil librami. Mam bezny eurovy ucet, vyslednu sumu v eurach som videl az po par dnoch ked si to banka (mbank) zratala. Rozdiel bol cca 10%.

Dokusan platil v librach z ceskeho uctu (pokial viem) a vyslo to vyhodnejsie. Ale to nech potvrdi radsej on.

Upraveno uživatelem shaggy
Odesláno (upraveno)

Cena v USD sa ti ale navysi o DPH, ak das dodanie do EU.

Vysledna cena pri dodani na Slovensko je 1038 USD.

Chlapi viete mi vysvetliť, prečo sú také rozdielne ceny pri rôznych menách?

C65 Automatic na ťahu stoja 950? alebo 760GBP (868?) alebo 865USD (765?)  :eek:

Odesláno

Cena v USD sa ti ale navysi o DPH, ak das dodanie do EU.

Vysledna cena pri dodani na Slovensko je 1038 USD.

Aha to, že cena je bez DPH pri platbe v USD ma veru nenapadlo. Keď som sa teraz pozrel na podmienky tak to tam je napísané, že pri objednávke mimo EU je cena bez DPH.

Odesláno (upraveno)

Pretoze cena v USD rata so zaslanim mimo EU a doplatenim cla v krajine prijimatela?

Cenu v GBP mas rovno s DPH a aj po zmene adresy dodania v ramci EU sa ti cena nemeni.

Skus dat GBP a dodanie do USA...

Edit

To bolo na huz-a

Sent via IPoAC

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...