Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

:) Přesně tyhle jsem bral. Unikly mi tu dvakrát na fotu (od Miceyho tak o minutu, heh), pak jednou při jarní akci na CW, takže konečně jsem je vzal. Mně přijde 30 % dolů optimální, pořád je tam plná záruka... 

Odesláno

:) Přesně tyhle jsem bral. Unikly mi tu dvakrát na fotu (od Miceyho tak o minutu, heh), pak jednou při jarní akci na CW, takže konečně jsem je vzal. Mně přijde 30 % dolů optimální, pořád je tam plná záruka...

Hlavně to jejich Nearly New jsou opravdu nový hodinky.

Odesláno

Je pravdou, že na odkaz jsem se dostal poměrně brzy, ale než jsem se rozmyslel, tak většina potencionálních kusů byla pryč. No nic ušetřil jsem :-)

Odesláno (upraveno)

Jotak, sorry. Sem myslel žes ty jumping hour objednával jako nearly new se 30% slevou a dneska tam naskočil ten summer sale s 50%.. to víš, zpovykanej pražák:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)

Kua ale všetci číhame na tie 50% zľavy  :lol:

Ja som objednal C7 Rapid Automatic  :whistling:

Inak zaujímavé, že v 50% akcii sú až 3ks chrono automatov a nikto ich nechce. Čo sú nejaké problémové či čo? Na moju malú ruku už sú moc veľké, ale inak sú to celkom pekné kúsky, tak mi to nejako nejde do hlavy.

Upraveno uživatelem Diablo1st
Odesláno

Sám jsi to řekl, jsou dost velké a za druhé, ta řada není moc oblíbená. Nejspíš i díky tomu, že příliš nezapadá do portfolia Wardů. Je tam navíc jen twinflag. Sendvičové pouzdro taky nemusí každý.

Odesláno

Já je chtěl, ale nemají je na tahu. Tak jsem se domluvil s Petrem (Ace84) a zítra budou u mne...  :whistle:

Design je specifický a sám jsem na něj na živo zvědavý, ale obecně hodinky s Valjoux 7750 menší být  moc nemůžou a za takovou cenu.  :eek:

Odesláno

... obecně hodinky s Valjoux 7750 menší být  moc nemůžou ...

Ale prdlajzky, z technickeho hladiska je mozne 7750 napratat do puzdra s vonkajsim priemerom 38mm... Nikto to vsak nerobi.  :mellow:

Odesláno

Já vycházel z toho, že jsem 7750 pod 42 mm prakticky neviděl, možná to vychází z toho, že by pouzdro vypadalo moc vysoké.

Díky za upozornění. ;)

Odesláno

Ten strojek má průměr 30 mm... Já mám upravenou 7753 v pouzdře 40 mm. Ona se tím větším průměrem spíše trochu maskuje potřebná výška pouzdra, se kterou se nedá nic moc dělat.

Odesláno (upraveno)

Veru asi v tej výške je pes zakopaný. Hrúbka 7750 je 7,9mm čo nie je zrovna málo (pre porovnanie ETA 2824-2 má 4,6mm). Ak prirátame sklíčko, priestor na rúčky, ciferník a dýnko pod tých 14mm sa dostaneme asi dosť ťažko.

Upraveno uživatelem Diablo1st
Odesláno (upraveno)

Zdravím, mám C65 Vintage a chcel by som nejakú gumu na ne.. Najlepšie priliehajúcu čiernu s preklápačkou.. Existuje niečo?

Skúste ma nakopnúť, kam sa pozrieť..

Dík

Upraveno uživatelem kilosunky
Odesláno (upraveno)

Tak C60 v bronzu dorazily! Skvěle vymyšlené balení (zejm. lepenková krabice s parciálním lakem uvnitř), personifikovaný dopis... Fakt moc jsem se těšil na bronzovky, ale prostě to na (mé) ruce nefunguje. Zkusim jim dát ještě pár dní šanci, no a když to nepomůže, buď je vrátím (je někde sepsáno, jak se to provádí free of charge?) nebo je nabídnu tady na foru. Achjo.

Upraveno uživatelem Tea
Odesláno

Zdravím, mám C65 Vintage a chcel by som nejakú gumu na ne.. Najlepšie priliehajúcu čiernu s preklápačkou.. Existuje niečo?

Skúste ma nakopnúť, kam sa pozrieť..

Dík

pokiaľ viem, presne priliehajúca guma na tento model nie je. Skús popozerať origo od Warda, Bonetto Cinturini alebo niečo od Hirch.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...