Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

Já pořád čekal, že ještě budou Super Compressory. Byly tam C65 Aquitaine Bronze. To už jsem nevydržel a vzal je. Jsem na ně zvědavej.  Neměl jste je někdo, jaký jsou? Teď už jen doufat, že už tam ty Super Compressory neuvidím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já pořád čekal, že ještě budou Super Compressory. Byly tam C65 Aquitaine Bronze. To už jsem nevydržel a vzal je. Jsem na ně zvědavej.  Neměl jste je někdo, jaký jsou? Teď už jen doufat, že už tam ty Super Compressory neuvidím
Boli tam aj hnede compressory. Ale do minuty boli fuc.
Odkaz ke komentáři

před 34 minutami, shaggy napsal:
před 49 minutami, Danny35 napsal:
Já pořád čekal, že ještě budou Super Compressory. Byly tam C65 Aquitaine Bronze. To už jsem nevydržel a vzal je. Jsem na ně zvědavej.  Neměl jste je někdo, jaký jsou? Teď už jen doufat, že už tam ty Super Compressory neuvidím emoji4.png

Boli tam aj hnede compressory. Ale do minuty boli fuc.

Dík za info 👍. Tak to byl fofr. To můžu být rád za ty bronzovky :). A ještě odolat dalšímu pokušení, kdyby se něco objevilo.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Danny35 napsal:

Já pořád čekal, že ještě budou Super Compressory. Byly tam C65 Aquitaine Bronze. To už jsem nevydržel a vzal je. Jsem na ně zvědavej.  Neměl jste je někdo, jaký jsou? Teď už jen doufat, že už tam ty Super Compressory neuvidím :)

Gratulace, ty bronzovky jsou velká paráda. 

Odkaz ke komentáři

Moje Grafity mají nějaký zpoždění, protože se clí v Brně a Brno je zlatá loď 😀 Týpek psal, že mu nesedí údaj z mojí karty s částkou na nákladovým listu. Tak jsem mu poslal ještě objednávku a vysvětlil, že to sedět nemůže, protože na nákladovým listu je cena bez DPH, kdežto já předplácel DPH, který odvede za mě odesílatel. Dál se neozvali, ale na trackingu mám Package delayed due to some issues during customs clearance.

Úplně tam ty lidi slyším: Ty voe, jak to mám jako vyclít? Jaký předplacený DPH?…a co to clíš?…ale, nějaký poj**aný anglický hodinky…anglický hodinky, no to mi ho vyndej 😀😀

Odkaz ke komentáři

Třeba Zuludiver umí vyclít úplně v klidu, nechávám si posílat různý obskurnosti z USA, Austrálie, cajk…ale tohle jim nejde…Možná by bylo lepší se na tyhle předplacený cla+DPH vykašlat a clít to klasicky…celníci jsou z toho divoký. 

Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, Greenhornik napsal:

Třeba Zuludiver umí vyclít úplně v klidu, nechávám si posílat různý obskurnosti z USA, Austrálie, cajk…ale tohle jim nejde…Možná by bylo lepší se na tyhle předplacený cla+DPH vykašlat a clít to klasicky…celníci jsou z toho divoký. 

To je blbost, celnici jsou na to zvyklí. Je to úplně běžný postup. U DHL jsem nikdy neměl problém (Ostrava). Naprosto žádný zdržení. Vždy posílám kopii platby i objednávky. Na té je DPH vycisleno. 

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Dokusan napsal:

To je blbost, celnici jsou na to zvyklí. Je to úplně běžný postup. U DHL jsem nikdy neměl problém (Ostrava). Naprosto žádný zdržení. Vždy posílám kopii platby i objednávky. Na té je DPH vycisleno. 

Teď jsem zrovna měl zmeškanej hovor od DHL. Když volám zpátky, dovolám se na automat.

Že bych neměl zkušenosti s celním řízením, nemůžu říct. Posílám kopii platby i objednávky, vypisuju jim i TARIC kódy ke každé položce, aby s tím měli co nejméně práce. Asi jsem zrovna chytil  někoho nezkušeného u DHL, nevím, ale teď prostě mám takový zážitek. Takže blbost to není.

Sorry za offtopic, to se spíš hodí do jinýho tématu.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Greenhornik napsal:

Možná by bylo lepší se na tyhle předplacený cla+DPH vykašlat a clít to klasicky…celníci jsou z toho divoký. 

Tohle jsem myslel,že je blbost.

Lepší by to rozhodně nebylo.

A ať jen nekecám. C60 Shadow Special Edition jsou na cestě.  Uvidíme jestli budou v pátek nebo až v pondělí 

Screenshot_20230111_094639_Chrome.jpg

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Emiliano napsal:

Tak co, už jsi proclil a už je máš doma? Aktuálně mi taky dvoje Wardy visí u DHL v Brně k proclení a nějak se to nehýbe.

Kdepak 😄 To je prostě Brno. Ale včera jsem si volal s jednou milou paní a ta mi povídala, že je u mě všechno už v pořádku, ale mají toho moc a nemůžou se vyhrabat z Vánoc. Ale na trackingu už nevisí exception, celní řízení dokončili. Jestli to dneska hodí na auto, netušim 🙂 

Podle fotek jsem se nakonec odhodlal ještě koupit nearly new tah, tam samozřejmě výjimku na celnici mám 😄 ale na můj formulář nic nepsali, tak to bude jen takový poškádlení 😄 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...