Dokusan Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Gratulace. Pěkný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Naživo jsou lepší, ta šedá se blbě fotí. Musel bych si pohrát s barvama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 (upraveno) Borci ako skracujete ten “šrobovací ťah” na wardoch? Klasicky to vyšróbovať nejde nakoľko sa pretáča aj na druhej strane. pasuje mi len jeden nadstavec, tak si to neviem ani pridržať Upraveno 12. ledna 2023 uživatelem janoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Ward má šróbovací ťah? Ja mám troje hodinky od nich a všetky majú vytĺkacie kolíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Na nejakej fotke som videl srobiky. Mozno najnovsie kusky to uz maju tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 7 minutami, Diablo1st napsal: Ward má šróbovací ťah? Ja mám troje hodinky od nich a všetky majú vytĺkacie kolíky. Ano, má. Už asi rok u všech nových modelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Za mňa je to teda, prinajmenšom, nepraktické… Ale možno sa tomu len nerozumiem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Trend je výrabať náramky “ user friendly” , čiže rýchlovýmena náramku, mikroregulácia a výmena linkov so šróbovačikom je pre ľudí jednoduduchšia ako vyklepávať. Ja mám ale radšej vytlkávacie lebo nehrozí, že sa kolík uvoľní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Keby sa to dalo spraviť 1 šróbováčikom nepoviem ani pól slova. Toto “user friendly” riešenie tak ale bohužiaľ nefunguje. Znervózňuje ma predstava, že s tým budem musieť ísť do nejakého miestneho “hodinárstva”, kde sa mi na ne majster hodinár zveční šrámom . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Já tomu teda nerozumím, ale u těch pár tahů (fakt asi byly dva), co jsem měl se šroubovacími závlačkami, se nikdy nic neprotáčelo. Spíš jsem měl strach, abych nepoškrábal ty hlavičky šroubků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 https://www.facebook.com/groups/128844845429/permalink/10166584416040430/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 11 hodinami, Dokusan napsal: Ano, má. Už asi rok u všech nových modelů Už som viac ako rok nič nekúpil, tak som o tomto nevedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Asi ve mě uzralo rozhodnutí, že si nechám jen Wardy s SH21, Valjoux a Bel Canto. Musím tu hodinkovnici trochu probrat. Jdu se v tom pohrabat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Tak to si Marťas právě "pronajal" dvě stránky v sekci prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 8 minutami, shewcza napsal: Tak to si Marťas právě "pronajal" dvě stránky v sekci prodej Ono toho zase tolik nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Tak su doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Hoši dobré to máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 7 minutami, shaggy napsal: Tak su doma... Paráda, Supercompressory v této barevné kombinaci jsem měl a jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Jo, za mě nejhezčí varianta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Neni tej modrej malo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se