Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 13 hodinami, shaggy napsal:

Zisk v %, miliarda v korunach... hm.

Mna ako prve napadlo, ze mld libier :)

V librách 30,5 mil., což je cca 34 mil CHF. Na top 50 to ještě není, ale už se tomu blíží. Jinak miliardu liber nemá ani Breitling ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Teď se na to dívám a musím říct, že střibrný ve 39 teda super 👍

Pořád sháním nějaké sportovní oblekovky, prostě aby to byl obojživelník.

Už jsem měl někde v košíku samotné oblekovky, ale to jejich (ne) nošení mě odrazuje.

Tyhle 39tky by to mohly vyřešit.

Odesláno (upraveno)

Zase nějaká limitka vyprodaná za 10 minut? 🤣 Upřímně jediná kreace, co se mi od Seconde líbila bylo těch 50 Phantoms - vtipný a designově opravdu super 👍 No ta byla pryč taky rychle. Jistě bude i tato...

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odesláno

Tohle sem prostě musel

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
Odesláno

Jo, tak to nemá chybu, za mě moc povedené 😀

@Dokusan předpokládám, že máš objednáno a můžeme se těšit na živé foto... 🙃

Odesláno
před 3 minutami, Dokusan napsal:

@emgee Samozřejmě, objednáno 

Tomu říkám fanoušek 🍻

Věřím, že naživo to bude ještě lepší, než na webu. Baví mě ty detaily- luneta, ciferník, dýnko... Prostě pravé kancelářské 😉

• Dát hlas 1
Odesláno
před 5 minutami, MíraMíra napsal:

To víš že můžeš. 😀

Kruci, blbý je, že po dlouhé době to jsou od Seconde opět opravdu vtipné hodinky 👍 Designově povedené a super vtipné. A dotažené - to dýnko je také bomba. 😍

Kur... No nic, musím odolat. Dnes mi dorazily jedny nové, tak nemůžu hned jít zas do ChW.

Odesláno

Kluci, nemáte někdo promo kod k wardům, teď jsem asi impulzivně pohlehl (nechám tomu do večera) jejich desk diverům a říkal jsem si, že se prvně zeptám...

Odesláno
před 21 minutami, Lamiczka napsal:

Kluci, nemáte někdo promo kod k wardům, teď jsem asi impulzivně pohlehl (nechám tomu do večera) jejich desk diverům a říkal jsem si, že se prvně zeptám...

Naprosto tě chápu, já se snažím odolat a doufám, že každou chvíli zmizí z nabídky, abych měl klid 🤣

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...