Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teda za mě nicmoc, buď pořádnej skeleton, ať je na co koukat, nebo klasiku - takhle aby to člověk hledal co to tam vlastně je. Ale já jsem teď stejně wardově saturovanej:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Malá aktualizace. Ta první fotka byl spíš nějaký amatérský render

Odesláno

moc nevim, co si mam myslet - jestli se mi to libi nebo ne. :-( mozna, ze nazivo budou vypadat skvele, takova svezi letni hodinka. Ale mam trochu strach o cenu...

Odesláno (upraveno)

Mě se na té druhé verzi líbí právě ta luneta. Cenu odhaduji ta £ 1100- 1300

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Sú zaujímavé sle naozaj som zvedavý na final look. Vôbec to nemusia byt skarede hodinky a hlavne pri mojom súčasnom mentálnom nastavení zenchdě vyskúšať nejaký zaujímavý extrém na ruke :) 

Odesláno

To není zřejmé. Název prvního videa napovídá, že by mohly být 40mm, na druhou stranu většinou dělají "nestandardní" C60 ve velikosti 42mm. 

Třeba překvapí a budou to 40mm nebo obě velikosti (což spíše ne) 

Odesláno (upraveno)

Not my cup of tea :) Zajímavá hodinka. Netuším, jak tam vyrobili ten bílý podklad datumoveho okénka. 

Mimochodem, Wardi to sklo nad použili poprve na Moonglow 

Upraveno uživatelem Dokusan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...