Radik Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 Teda za mě nicmoc, buď pořádnej skeleton, ať je na co koukat, nebo klasiku - takhle aby to člověk hledal co to tam vlastně je. Ale já jsem teď stejně wardově saturovanej: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 Malá aktualizace. Ta první fotka byl spíš nějaký amatérský render Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Robero79 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 moc nevim, co si mam myslet - jestli se mi to libi nebo ne. :-( mozna, ze nazivo budou vypadat skvele, takova svezi letni hodinka. Ale mam trochu strach o cenu...
Emiliano Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 Tak ta předchozí verze se mi líbila víc, asi kvůli té modré lunetě. No tak uvidíme, jak to nakonec bude vypadat.
Dokusan Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) Mě se na té druhé verzi líbí právě ta luneta. Cenu odhaduji ta £ 1100- 1300 Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem Dokusan
actionman1 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 Sú zaujímavé sle naozaj som zvedavý na final look. Vôbec to nemusia byt skarede hodinky a hlavne pri mojom súčasnom mentálnom nastavení zenchdě vyskúšať nejaký zaujímavý extrém na ruke
Dokusan Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 https://streamable.com/gh1a9f Tady to vypadá nadějně
Daemonultimate Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 Nějaká nová móda, přidala se značka Mido a teď Wardi. Ti mají pro mne rozhodně zajímavější model, ale i tak ještě nevím jestli se mi to líbí.
Dokusan Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 Jinak za mě celkem dobrý jako celek. https://streamable.com/v8yg37
Michal93 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 Nemohu si pomoct ale na tom videu vypadají parádně! Doufám, že brzo budou real fotky :-)
Dokusan Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 Zítra by je měli oficiálně představit
Dokusan Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 To není zřejmé. Název prvního videa napovídá, že by mohly být 40mm, na druhou stranu většinou dělají "nestandardní" C60 ve velikosti 42mm. Třeba překvapí a budou to 40mm nebo obě velikosti (což spíše ne)
Emiliano Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 No, právě. První video má v názvu 40, ale pouzdro na druhém videu vypadá spíš na 42... tak uvidíme.
Daemonultimate Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 před 55 minutami, Dokusan napsal: Který model Mido máš na mysli? Jsem potápkovej, tak nic pro mne, tenhle
Dokusan Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) Not my cup of tea Zajímavá hodinka. Netuším, jak tam vyrobili ten bílý podklad datumoveho okénka. Mimochodem, Wardi to sklo nad použili poprve na Moonglow Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem Dokusan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se