Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Na ofiko stránkách. V prvním kole jsem je minul,byly hned pryč. Včera se tam objevil kus,tak jsem neváhal. Info jsem měl z Facebooku.

Odesláno

Dej tady pak fotky, vypadají zajímavě. Možná trochu moc detailů na cifru, ale uvidíme, jak to bude vypadat v reálu.

Odesláno
před 7 minutami, Vítek75 napsal:

Tak ty jsou super

Bohuzel,byly vyrobeny jen tři prototypy,které se teď prodaly. Do sériové výroby nakonec nešly

Odesláno

To je zajímavý prototyp třeba některé prvky použijí. Jinak ty C65 vypadají dobře :-)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Sa mi marí, že tam už aj pár krát boli. Ale tým ako sa komunita Wardov rozrastá, je stále ťažšie získať v NN lepšie kúsky. Niekedy ide fakt že o sekundy.

Odesláno

Dynko má Ward fantasticky zpracované. Kdyby někdo měl kovový náramek na C65 auto, tak mi napište. Uvítám i řemen. Jsem z té modré měl strach, ale na živo je to o moc lepší než na fotkách.

20210823_185430.jpg

Odesláno

Já zase C60 jedině černé. Jsem spíš konzerva a tak jsem se toho bál, ale zbytečně, ta modrá je fakt skvělá. Žena už je za dnešek 2x pochválila a to se snad v historii ještě nestalo. Jsem překvapivě spokojen.

Odesláno
Já zase C60 jedině černé. Jsem spíš konzerva a tak jsem se toho bál, ale zbytečně, ta modrá je fakt skvělá. Žena už je za dnešek 2x pochválila a to se snad v historii ještě nestalo. Jsem překvapivě spokojen.
Super, to rád slyším! Ta modrá na c65 je vydařená...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...