Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 20 minutami, Dokusan napsal:

Náramek samozřejmě mikroregulaci nemá. Poctity jsou dobrý,tušil sem, že v reálu budou vypadat o fous jemněji než na fotkách. 

No na ruce mi sedí výborně ,ale bude záležet na velikosti a tvarů zápěstí, holt integrovanej tah.

20230502_144937.jpg

Super, díky za info.

Ale vidím na náramku "půldílek"? Nebo je tam víc různých velikostí dílků?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Ahojte CW hodinkáři,

poradíte CW nezkušenému, prosím? Rozmýšlím se nad C60 Sapphire a Elite 1000, obojí v barvě Blue s tahem + hybridní modrooranž gumovník (nejen k vodě).

Vzhledem k tomu, že jsem trochu prostorově výraznější, tak mi rozum velí Elite (i když 40mm také vlastním),
ale oko zase pak Sapphire (spíš rovnou Concepty 😋, ale ty jedny na Chronu... no nevím)
Pro Elite hovoří kromě velikosti i titanové pouzdro, COSC a 22mm pásek, kterých mám na výměnu přece jen více... jen ten vzhled je prostě klasika.
Pro Sapphire neobvyklý design safírových sendvičů. U dýnka mi ale přijde ta modrá možná až moc tmavá.
Oboje se mi celkově moc líbí, hlavně zpracováním pouzdra. Trochu mě překvapila rezerva chodu jen 38h.
Chjo 🤔
Vyplatí se u těchto nelimitkových kousků počkat na nějakou slevu u CW?
Na stránkách CW je uvedeno, že poplatky spojené s importem (dph a clo) z GB hradí oni, je tomu z vaší zkušenosti opravdu tak?

Díky všem za rady!

Odkaz ke komentáři

Hele z mého pohledu tady není o čem. Osobně bych bral Ellite. Titan, heliovy ventil, daydate.

Počkal bych do cervencoveho vyprodeje, pokud by se tam neobjevily, vzal bych je za plnou cenu.

Prodlení probíhá v pohodě, jen vyplniš online formulář DHL a přiložíš doklad o platbě. 

Poplatky, DPH ani clo neplatilíš, to už máš v ceně 

Odkaz ke komentáři

Díky moc za odpovědi, mám už asi jasno 🙃

Té platby jsem si všiml, protože mám složený deposit na Bel Canto Viola, jelikož jsem prostě neodolal 😍
Platil jsem v AUD, což vyšlo oproti EUR, GBP a i USD o dost lépe:
Kdybych platil ten den komplet cenu za hodinky s tahem s přepočtem z mojí banky, tak:
4.545,- EUR * 24,035 = 109.239,- CZK
3.530,- GBP * 27,514 = 97.124,- CZK
4.210,- USD * 21,826 = 91.887,- CZK
a takto
5.840 AUD * 14,674 = 85.696,- CZK !!!

Platil jsem tedy Deposit 1.700,- AUD * 14,674 = 24.945,8 CZK

Bohužel jsem je objevil trochu později, takže termín až na konci února 24 😬
Třebas vydají ještě jiné barvy ciferníků a bude změna, Ty ceny na Chrono za modrou limitku jsou zatím nepěkné.

Ze supportu CW mi na dotaz odpověděli, že při změně barvy ciferníku u objednávky, jdete na konec fronty vybrané barvy.
Také jsem se zeptal, jaké budou vydány další barvy, dle očekávání bez odpovědi.
Dále jsem se ptal, zda je možné zvolit barvu ptačího zobáku, indikujícího (ne)tichý režim hodinek a pravděpodobně ne.
Nakonec jsem se zeptal, zda je možné osadit průhledné dýnko, i přes to, že vím, že neprůhledné pomáhá lepšímu znění gongu. Argumentoval jsem tím, že všude uvádějí, že milují možnost sledovat život hodinek, ale odpověď byla opět pravděpodobně ne.

Odkaz ke komentáři

No ty brďo teda, jestli se mi povedlo to takhle po.... 🥶
Počítal jsem s tím, dle textu, že se k proclení chovají podle destinace, kam hodinky putují.
Měnu jsem vybral podle nejlepšího kurzu.
Teoreticky bych mohl mít i účet v AUD 🙂

No nic, když tak to pořeším se supportem CW před odesláním.
Každopádně děkuji za upozornění!

Upraveno uživatelem tlotlo22
Odkaz ke komentáři

před 44 minutami, tlotlo22 napsal:

No ty brďo teda, jestli se mi povedlo to takhle po.... 🥶
Počítal jsem s tím, dle textu, že se k proclení chovají podle destinace, kam hodinky putují.
Měnu jsem vybral podle nejlepšího kurzu.
Teoreticky bych mohl mít i účet v AUD 🙂

No nic, když tak to pořeším se supportem CW před odesláním.
Každopádně děkuji za upozornění!

Přesně jak říká kolega, cena US a AUD je bez daně. Já kupují vždy za libry 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Petr Pavel napsal:

Ahoj, existuje nějaký příběh k tomu proč mají Wardi sekundovku s trojzubcem? Nic se mi nepodařilo k tomu najít 🤷 Dik 

Nemají ji na všech modelech, ale puvodne pouze na modelech z řady Trident (trojzubec), tedy potápěčských. 

Odkaz ke komentáři

24 minutes ago, Dokusan said:

Nemají ji na všech modelech, ale puvodne pouze na modelech z řady Trident (trojzubec), tedy potápěčských. 

JJ prelozit si trident jsem zvladl. Jen jsem si rikal jak oni jsou takova pribehova firma, jak vymysleli business, a jak prichazeli na svet jednotlive modely, tak jestli ten trojzubec taky nema nejaky pribeh krom toho ze reprezentuje potapky. 

Na svoje prvni Wardy uz nejaky patek cekam, tak nacitam co se da a tesim se. ❤️ 

Odkaz ke komentáři

Malý dotaz, kolik tak existuje v ČR lidi co vlastní Concepty? Jestli jsem správně pročítal fórum tak jen @DarylVanHorne

Vím že jich je na světě jen 210. Já jsem z těch hodinek naprosto mimo. Všechny  videa conceptu na netu jsem viděl uz asi 10x. Objevil jsem je bohužel teprve nedávno a nedají mi spát. Kdyby je Wardi prodávali ještě tak nevaham ani sekundu.  

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Petr Pavel napsal:

Malý dotaz, kolik tak existuje v ČR lidi co vlastní Concepty? Jestli jsem správně pročítal fórum tak jen @DarylVanHorne

Vím že jich je na světě jen 210. Já jsem z těch hodinek naprosto mimo. Všechny  videa conceptu na netu jsem viděl uz asi 10x. Objevil jsem je bohužel teprve nedávno a nedají mi spát. Kdyby je Wardi prodávali ještě tak nevaham ani sekundu.  

Rozumím, jsou nejlepší :) https://www.chrono24.cz/christopherward/c60-concept---limited-edition-titanium-bracelet--id24426778.htm

Odkaz ke komentáři

2 hours ago, Pavel87 said:

Ja o nich na tom chronu vím ,,😭😭😭😭 já na ně koukám co 20minut jestli tam ještě jsou. Jen se strašně bojím poslat někomu prachy a pak čekat jestli mi přijdou a jaké mi napálí clo a daň.

Odkaz ke komentáři

A jeste spekulace ...tak trochu skeletony C60 Apex prisli na svet 29.8. 19 .. mezitim si strihli Wardi tak trochu pruhledne C60 saphire ...   Concepty prisli na svet 4.11.21 ..... daji letos jako po 2 letech ven nejake Concept2  ?   🙏

Asi mi ty Concepty uz lezou moc na mozek .. dam si pauzu

Odkaz ke komentáři

16 minutes ago, Petr Pavel said:

A jeste spekulace ...tak trochu skeletony C60 Apex prisli na svet 29.8. 19 .. mezitim si strihli Wardi tak trochu pruhledne C60 saphire ...   Concepty prisli na svet 4.11.21 ..... daji letos jako po 2 letech ven nejake Concept2  ?   🙏

Asi mi ty Concepty uz lezou moc na mozek .. dam si pauzu

Mikuv rozhovor o tom ze Concepty jsou jen Concepty jsem videl ... ani by nemuseli delat Concepty .. Staci kdyby udelai z Concepty proste normalni hodinky  ... at prinasi radost na zapesti pro vsechny komu se zda SH21 krasna .. 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Petr Pavel napsal:

Mikuv rozhovor o tom ze Concepty jsou jen Concepty jsem videl ... ani by nemuseli delat Concepty .. Staci kdyby udelai z Concepty proste normalni hodinky  ... at prinasi radost na zapesti pro vsechny komu se zda SH21 krasna .. 

Hele, Concepty se už nebudou opakovat. Není důvod. SH21 teď narvali do jiných hodinek. Takže pokud je opravdu chceš, nezbude ti,než je pořídit z druhé ruky. 

Ale určitě přijdou s něčím novým, jenntonproste budou úplně jiný hodinky 

Odkaz ke komentáři

1 hour ago, Dokusan said:

Hele, Concepty se už nebudou opakovat. Není důvod. SH21 teď narvali do jiných hodinek. Takže pokud je opravdu chceš, nezbude ti,než je pořídit z druhé ruky. 

Ale určitě přijdou s něčím novým, jenntonproste budou úplně jiný hodinky 

pravda boli .. ale co uz ... proste za Wardy jsem rad. Delaji fakt paradni praci a z vetsiny jejich modelu jsem odvarenej. 

Bud nejak rozumne sezenu Concepty nebo si pockam na neco co me odrovna jako Concepty a nebo holt budu dal sjizdet videa a fotky Conceptu ... co uz .. 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Dokusan napsal:

... SH21 teď narvali do jiných hodinek ...

A do jakých? Myslím z aktuální kolekce. Ať procházím jejich web jak chci, nevidím ho v ničem. Ale proč, vžyť to je (byla) jejich pýcha, ne?

Mimochodem, stejně marně tam hledám společenské hodinky, přitom jich mívali docela širokou nabídku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...