Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nevidíš, protože jsou vyprodané. 

SH21 dávají výhradně do limitek. 

Poslední tři modely s SH21 na foto.

Co se týče oblekovek, máš pravdu. 

Ale není to tak dávno, co ještě měli oblekovky s SH21. 

Oblekovky se prostě u takového brandu hůř prodávají 

20230504_174207-01.jpeg

20230404_152415-01.jpeg

20230117_141748-01.jpeg

20230320_141608-01.jpeg

20221217_134402-01.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle me ted nemaji SH21 taky v nicem. Musis pockat. Mezitim si koupit nejakou Selitu. Tim nemyslim nic spatneho. To co dokazi oni z toho strojku dostat je na 🎩 dolu. Viz Bel Canta. Ty jsou spolecensky dost ne? Nebo Twelve? Kdybych chtel neco do kanclu asi jdu do nich. Jsou nadherny. 

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Dokusan napsal:

Nevidíš, protože jsou vyprodané. 

SH21 dávají výhradně do limitek. 

Poslední tři modely s SH21 na foto.

Co se týče oblekovek, máš pravdu. 

Ale není to tak dávno, co ještě měli oblekovky s SH21. 

Oblekovky se prostě u takového brandu hůř prodávají 

Díky za vysvětlení. O té poslední limitce vím, ale čekal bych ten strojek i v něčem, co je k dostání (nebo aspoň k objednání) kdykoliv.

Že se jim oblekovky hůř prodávají, tomu věřím, to asi platí pro většinu značek, ale přijde mi, že bez nich je jejich nabídka neúplná a že je tam už jen tohoto důvodu mohli nechat, i kdyby neprodali skoro žádné. Zvlášť když už by je to nestálo žádný další vývoj.

Prostě by mi přišlo normální, že když výrobce vyvine nový strojek, bude ho taky chtít co nejvíc prodávat a osadí ho do co největšího počtu modelů. Ze začátku tomu tak víceméně bylo, ale v poslední době se to nějak změnilo, pro mě nepochopitelně.

Bel Canto je jistě unikátní a zajímavý strojek, ale SH21 nenahradí, ten byl sice méně zajímavý, ale mnohem víc praktický.

Nejde mi o to, že bych si zrovna chtěl SH21 koupit (dva už mám), jen mě tenhle stav věcí mrzí, protože ta značka mi byla vždycky sympatická a současný vývoj nepovažuji za šťastný.

Odkaz ke komentáři

V 12. 5. 2023 v 16:17, Dokusan napsal:

Přesně jak říká kolega, cena US a AUD je bez daně. Já kupují vždy za libry 

Tak jsem psal na Wardy dotaz ohledně VAT:

I have one question about VAT. Is it inclusive in the price and is CW responsible for paying VAT when watch will be shipped to EU country (Czech Republic)?

In the case it is not, please cancel my order, return the Deposit in AUD and I will make new order with payment in GBP.

Odpověď:

B254669F-A5FF-4DE3-AA3C-117017F7DE0A.thumb.jpeg.ea14796cb144e06f76696c80321701b4.jpeg

Odkaz ke komentáři

V 14. 5. 2023 v 18:54, Petr Pavel napsal:

Malý dotaz, kolik tak existuje v ČR lidi co vlastní Concepty? Jestli jsem správně pročítal fórum tak jen @DarylVanHorne

Vím že jich je na světě jen 210. Já jsem z těch hodinek naprosto mimo. Všechny  videa conceptu na netu jsem viděl uz asi 10x. Objevil jsem je bohužel teprve nedávno a nedají mi spát. Kdyby je Wardi prodávali ještě tak nevaham ani sekundu.  

210? Kruci, těch lidí je na můj vkus nějak moc 🤣 Jo, jsou super a až mě přestanou bavit, třeba je sem dám do inzerce. Viděl bych to na výměnu... za AP RO, jinak do toho nejdu a nechám si je 😀 

20230518_163212.jpg

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, tlotlo22 napsal:

Tak jsem psal na Wardy dotaz ohledně VAT:

I have one question about VAT. Is it inclusive in the price and is CW responsible for paying VAT when watch will be shipped to EU country (Czech Republic)?

In the case it is not, please cancel my order, return the Deposit in AUD and I will make new order with payment in GBP.

Odpověď:

B254669F-A5FF-4DE3-AA3C-117017F7DE0A.thumb.jpeg.ea14796cb144e06f76696c80321701b4.jpeg

Zajímavé, díky za info a dej potom prosím vědět, jak to dopadlo. AUD je opravdu nejvýhodnější, už jsem se na to taky před časem díval, když vypustili Twelve. 

Odkaz ke komentáři

C60 Trident 300

Stranka EU
Vidim 1165 eur
Dam do kosika a je to 1165 eur.

Prepnem na Australiu
Vidim 1490 AUD.
Dam do kosika a je to 1788 AUD, teda +20%. Co je cca 1100 eur.

Prepnem na UK.
Vidim 915 GBP.
Dam do kosika a je to 915 GBP. Co je cca 1054 eur.

Takze cena v AUD, USD a somalskych sekeloch je imho bez dane. Ta sa pripocita ked prejdete v kosiku na checkout.

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, shaggy napsal:

C60 Trident 300

Stranka EU
Vidim 1165 eur
Dam do kosika a je to 1165 eur.

Prepnem na Australiu
Vidim 1490 AUD.
Dam do kosika a je to 1788 AUD, teda +20%. Co je cca 1100 eur.

Prepnem na UK.
Vidim 915 GBP.
Dam do kosika a je to 915 GBP. Co je cca 1054 eur.

Takze cena v AUD, USD a somalskych sekeloch je imho bez dane. Ta sa pripocita ked prejdete v kosiku na checkout.

Díky, toho jsem si nevšiml, neb u Depozitu to nebylo. V košíku v dalším kroku je možné rozkliknout Summary a je tam vždy uvedena Tax, která se u EUR a GBP nepřipočte k celkové ceně.

Takhle cena tedy vyjde někam hodně blízko na střed mezi EUR a GBP. Tak poučení pro příště 🤨

Odkaz ke komentáři

16 hours ago, DarylVanHorne said:

210? Kruci, těch lidí je na můj vkus nějak moc 🤣 Jo, jsou super a až mě přestanou bavit, třeba je sem dám do inzerce. Viděl bych to na výměnu... za AP RO, jinak do toho nejdu a nechám si je 😀 

20230518_163212.jpg

Neee do inzerce neeee!!! Já si pro ně přijedu!!! 😱😱😱😳😳😀😀

Odkaz ke komentáři

Právě teď, Petr Pavel napsal:

Neee do inzerce neeee!!! Já si pro ně přijedu!!! 😱😱😱😳😳😀😀

Dohodnuto. A nezapomeň že jde o výměnu a jediný přijatelný kousek je AP RO s modrým číselníkem ref.:

15500ST.OO.1220ST.01 Jistě se pak dohodneme 😉👍
Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, tlotlo22 napsal:

Díky, toho jsem si nevšiml, neb u Depozitu to nebylo. V košíku v dalším kroku je možné rozkliknout Summary a je tam vždy uvedena Tax, která se u EUR a GBP nepřipočte k celkové ceně.

Takhle cena tedy vyjde někam hodně blízko na střed mezi EUR a GBP. Tak poučení pro příště 🤨

POUČENÍ = Kupovat v GBP je nejlepší volba... ?

Odkaz ke komentáři

45 minutes ago, DarylVanHorne said:

Dohodnuto. A nezapomeň že jde o výměnu a jediný přijatelný kousek je AP RO s modrým číselníkem ref.:

15500ST.OO.1220ST.01 Jistě se pak dohodneme 😉👍

91 kousku k mani za hodinky ktery nejsou k mani vubec? 😃 Tomu se rika dobry obchod! 😛

Odkaz ke komentáři

We ship to countries within the EU on a DDP (Delivered Duty Paid) basis which means all relevant local taxes and import duties are included in the price you pay, and you will not be responsible for any other charges. If you are requested to pay any supplementary charges, please contact our customer services team who will assist you with this matter and, if necessary, reimburse any extra charges to you.

Takze nech si DHL urobi poriadok a nech nic od teba nepyta.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...