Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

V 6. 8. 2023 v 15:26, paya01 napsal:

Chodí vám papírové Loupe? Mě od čísla 27 nepřišlo. A to chodily dvě 🙂

Tak před dvěma dny po asi třech měsících od objednání ve schránce.

Je to číslo s představením The Twelve, které bych rád, takže dobrý 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, tlotlo22 napsal:

24.8. vyjdou asi nové 12 v zelené

IMG_9472.thumb.jpeg.914d293d045c7cb84140d4d320831fcb.jpeg

Jo, jo, vypadá to (a dle všeho budou) na 12ky ve 36mm, "mint green". Pro mě už bohužel asi malé. Za 38mm bych byl rád 👍 Měl jsem na ruce Zenith Defy Skyline 36mm, nádherné hodinky, ale asi bych si na tu velikost (malost) na své ruce prostě nezvykl...

Rád bych nějaké nové barvy na výběr u titanových 40mm (tmavá zelená 🤤), ale když ne, také dobře, ty stávající modré jsou za mě úplně skvělé a asi pak neodolám 😎

Odkaz ke komentáři

Hele takovejch inzerátů nasekám do hodiny stovku, realita bude trochu někde jinde...
Psal jsem si s ním. Hodinky má. Bydlí hodinu od Londýna. Mohl bych se na ně jet podívat. Ale když mě se nechce kupovat hodinky od "spekulantů". Chápu, že spousta lidí do hodinek nemusí tahat srdce a city a business je business. Nabídka x poptávka. A on přiznává že je koupil jako investici. A je to jen můj problém že se mi tak líbí.
Je i hodně zajímavé jak zajímavé udělali CW hodinky, že jejich cena roste o tolik procent ročně.

Sent from my Pixel 7 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

No já to spíš myslel tak, že pravděpodobnost, že je za tuhle částku prodá, se limitně blíží nule.
Jasný. To je asi pravda. Nechá je tam měsíc. Pak je dá i na ebay a hádám že za 6k půjdou do mesice. Pokud bude slevnovat.

Sent from my Pixel 7 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ahoj vsem,

po dlouhém výběru jsem se rozhodl pro CW hodinky. 
Po čtení rozumím, ze nic při dodání neplatím a na e-shopu mám zvolit GBP pro lepší cenu. Mám nějaké dotazy:

1) Objednával někdo v poslední době? Byl proces furt v pohodě? 
2) Doručuje to přímo DHL a nebo to hodí na hranicím české poště? Nesnáším celníci ČP, tak bych ocenil, kdyby to šlo vše skrze DHL i v ČR.
3) Jak dlouho Vám trvalo doručení, když třeba objednám v neděli? 

Bonusová:

4) Neplánuje tu někdo prodávat nějaké CW? Koukám po Aquitaine/Dune/Trident Pro. Barvám jsem otevřen. Mají spoustu krásných kusů. Jdu kouknout do sekce prodej, ale kdyby třeba někdo uvažoval a ještě neměl post.

Nicméně koukám jen po novějších modelech, bez názvu na ciferniku. Pardon, ale to je hrozné :D 

Jinak chápu, ze jsou sem-tam sales na nový rok a cca začátek léta. Takže teď asi nic nebude a když nevydržím do nového roku, což nevydržím, tak mohu objednat nyní a není na co čekat?

Upraveno uživatelem JacoBee
Odkaz ke komentáři

1. Naposledy cez summer sale - vsetko na pohodu. Objednane 5.7., odoslane 6.7 (piatok)., dorucene 10.7 (pondelok).

2. DHL, zdrzanie mozno 1 den, kym dodas detaily na preclenie a preveria to.

3. Pocas sale to trva niekedy dlhsie, ale mimo sale to moze byt odoslane kludne na dalsi pracovny den.

Ak dokazes pockat, tak v januari by mohol dalsi sale - zlavy su do cca 30%. Vacsinou su tam po jednom kuse a mozu byt ako nearly new, tj. vratene vramci 60 dni alebo vystavene kusy. Rychlejsi vyhrava. V lete bolo mnozstvo Trident Pro 600 v roznych farbach a velkostiach (coskoro by mala prijst nova verzia), niektore sa snad ani nepredali.

PS: Rozhodol si sa dobre :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj @JacoBee, CW skvělá volba. Naposledy koncem června, tentokrát to prošlo bez celní deklarace. Doma byly do tří dnů, dokonce jsem je na stránkach DHL nechal přesměrovat do DHL pointu (nebo jak se to jmenuje). 

Super je záruka 60/60, takže když si nesednete, má to řešení...

Pak se pochlub...

Upraveno uživatelem paya01
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Lukáš3 napsal:

Taky bych měl dotaz... Mám doma cca 2 týdny bronzový duny. Hodně přemýšlím nad tím bronzových tahem. Ale ta cena je brutální. Nemáte s ním někdo zkušenosti? Stojí za to? Případně jsou slevy ve výprodeji i na tahy?

Mockrát díky za odpověď :) 

Je to teda pálka. Já osobně bych si ho nekoupil. Pouzdro i spona u mých bronzovek mi zelení ruku už tak dost. Musí se tedy počítat s patinací jako u pouzdra.

Při poslední slevě jsem koupil pár řemínků, byl tam i tah, ale bronzový jsem neviděl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...