Dokusan Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 V 15. 2. 2024 v 16:16, MaaBe napsal: Hmm C63 SH21 Snow Leopard zase v predaji, nemala to byť limitka ? Je to limitka, neměli vyrobených všech 150 ks, teď nejspis doprodavaji zbytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Opět tam nahodil další hodinky do slev.Odesláno z mého SM-G780F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 A byl tam jeden kousek nad kterym sem již delší dobu přemýšlel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 No ja jeste porad nevim, ktere zustanou doma .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 @jarek.s za mě ty vlevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Viděli jste nový duny gmt? Pecka https://www.christopherward.com/watches/c65-dune-gmt/C65-38AGM3-S00E0-WC.html#mz-expanded-view-115303269184 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Čierna limitka sa mi pozdávala viac. Snáď pridajú ďalšie variácie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 před 7 hodinami, M109 napsal: Čierna limitka sa mi pozdávala viac. Snáď pridajú ďalšie variácie. Černá limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 před 1 hodinou, Lukáš3 napsal: Černá limitka? Asi tato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 před 8 minutami, Dokusan napsal: Asi tato Aha, tak to jsem neviděl. Taky zajímavý ta světlá se mi zamlouvá asi víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Ahoj fandové ChW, už mám skoro prst na spoušti. Chci se zeptat - když to platíte v librách, což vyjde levněji oproti €, přijde to taky bez nutnosti jakéhokoliv řešení cla a DPH? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 před 9 hodinami, Zmrzlinar napsal: Ahoj fandové ChW, už mám skoro prst na spoušti. Chci se zeptat - když to platíte v librách, což vyjde levněji oproti €, přijde to taky bez nutnosti jakéhokoliv řešení cla a DPH? Ano. Občas je třeba vyplnit pro DHL pověření k celnímu zastupování, ale je to pak stejně zdarma (resp. DDP). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 C63 Valour nové Chrono quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 (upraveno) Nevypadají špatně, chválím výšku pouzdra! Edit: tak nic, jsou to baterky Upraveno 28. března 2024 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Hm, baterka za 840 evri... to sme dopracovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek. Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Nevypadají špatně, ale proč proboha chybějící lumi na indexech? To je jak nedat gól do prázdný brány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 (upraveno) Nové Sealandery 36mm GMT Koukal jsem na ně od chvíle, co vyšly. Záměr byl mít je jako hodinky na cesty - GMT, vodotěsnost, "letní barvička", nestojí majlant, abych se o ně bál, ale na první pohled vypadají elegantněji, než má obouchaná SKX, tak s nimi člověk může zazářit na té dovolené i na večeři. Zpracování vypadá perfektně a přijde mi, že je vše dotaženo do detailu. Celá customer experience u Warda je super, nejen samotné balení. Každopádně 2 dny je tady otáčím v ruce a přemýšlím, co mi na nich nesedí. S RE2 barvičkami jsem se před nákupem smířil, možná ten trojzubec na sekundovce je na mě trochu moc, ale to je detail... každopádně jiskra prostě nepřeskočila a půjdou zpět do Anglie. Upraveno 5. dubna 2024 uživatelem Zmrzlinar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Kolik třešní, tolik višní. Za mě jsou super (ale já jsem biased, mám doma zelené 39 mm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Niečo sa chystá …. nejaké tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Tak z fotky je zřejmé, že to bude nějaký skeleton, úplně nepoznám, jetli je to přilba kosmonauta, pilota nebo to má vazbu na motoristický sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se