raduzn1 Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 V 4. 7. 2024 v 15:36, raduzn1 napsal: Dotaz do pléna. Myslíte si, že by šel prohodit cifr mezi The Twelve 40mm Nordic Blue a The Twelve (Ti) 40mm Astral Blue? . Dovolím si připomenout dotaz. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 Zítra nový Supercompresory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 před 16 hodinami, Dokusan napsal: Zítra nový Supercompresory https://www.christopherward.com/super-compressor-landing.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 před 4 minutami, raduzn1 napsal: https://www.christopherward.com/super-compressor-landing.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 před 13 minutami, raduzn1 napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 Nic pro mě, ale je neuvěřitelné za kolik peněz je tato firma schopna vyrobit tolik konkurence schopných modelů. Tím nemyslím jen Supercompressory, ale třeba i Belcanto atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 @shewcza Mě to táké míjí tento model, nicméně si své zákazníky jistě najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Netušíte někdo o co jde? Nové barvy v nové velikosti 38mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Tak jo 38 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 17. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2024 Ahoj všem fandům Wardů. Mohu dotaz, prosím? Vlastním aktuálně C1 Moonglow, které si našly cestu do ČR právě přes toto fórum. Teď bohužel ale začala zlobit datumovka a nepřeklápí se. Poradíte, jestli byste se v mé situaci obrátili na nějaký tuzemský servis, nebo poslat do UK? Hodinky již nejsou v záruce. Díky moc předem. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 17. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2024 Ahoj, jak je již zde zvykem, doporučím @ONYX servis hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 17. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2024 (upraveno) Nemile. Sorry, blbo citam... Kedze uz nemaju zaruku tak Onyx. Zaruka na strojcek je 5 rokov, su naozaj starsie? Upraveno 17. července 2024 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 17. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2024 před 4 hodinami, shaggy napsal: Nemile. Sorry, blbo citam... Kedze uz nemaju zaruku tak Onyx. Zaruka na strojcek je 5 rokov, su naozaj starsie? Bude to jen tak tak, podívám se doma do papírů. Děkuji moc oběma za tip na Onyx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 17. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2024 V 12. 7. 2024 v 23:07, Emiliano napsal: Netušíte někdo o co jde? Nové barvy v nové velikosti 38mm? https://www.hourstriker.com/news/christopher-ward-the-twelve-38-ice-cream-collection Já jsem spokojený se svými 40mm titanovkami, ale je skvělý, že bude volba "střední" velikosti pouzdra... Tyhle limitované barvy asi spíš za mě ne, ale určitě se časem objeví další, do stálé kolekce. Mě se líbí, že zůstala datumovka a index (byť malý) na šestce Zítra by mělo proběhnout ofiko představení, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 Stále platí, že při vratce vracejí celou částku? Někde jsem zachytl informaci, že DPH se nevrací. Ale nejsem si jist, zda se to týkalo EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2024 Tak dnes už na Ward stránkách... https://www.christopherward.com/ice-cream-twelves Barvy pěkný, ženě se líbí ta červená, mě modrá Ale mohli by v řadě Twelve udělat třeba i univerzální černý číselník... Třeba někdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 GMT, za je dobrý, ale raději bych C60 600 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 (upraveno) Poprvý v životě uvažuju nad hodinkma s GMT. Jsou to fakt hezký Upraveno 26. července 2024 uživatelem Lou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2024 Pánové, nechcete někdo využít akci 3 za cenu 2 na ChW řemínky? Bral bych jeden, pokud bychom poskládali 3, tak se to trochu zlevní. Klidně to zrealizuji, pokud se najdou zájemci ještě o dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se