Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nic pro mě, ale je neuvěřitelné za kolik peněz je tato firma schopna vyrobit tolik konkurence schopných modelů. Tím nemyslím jen Supercompressory, ale třeba i Belcanto atd.

Odesláno

Ahoj všem fandům Wardů. Mohu dotaz, prosím? Vlastním aktuálně C1 Moonglow, které si našly cestu do ČR právě přes toto fórum. Teď bohužel ale začala zlobit datumovka a nepřeklápí se. Poradíte, jestli byste se v mé situaci obrátili na nějaký tuzemský servis, nebo poslat do UK? Hodinky již nejsou v záruce. Díky moc předem. Honza

450535059_881628450455353_9084277721876603792_n.thumb.jpg.7fd462b1d74dc7da0ee856591528520d.jpg

Odesláno
  V 17. 7. 2024 v 7:09, shaggy napsal:

Nemile.
Sorry, blbo citam... Kedze uz nemaju zaruku tak Onyx.
Zaruka na strojcek je 5 rokov, su naozaj starsie?

Rozšířit  

Bude to jen tak tak, podívám se doma do papírů. Děkuji moc oběma za tip na Onyx.

Odesláno
  V 12. 7. 2024 v 21:07, Emiliano napsal:

Netušíte někdo o co jde? Nové barvy v nové velikosti 38mm?

Rozšířit  

https://www.hourstriker.com/news/christopher-ward-the-twelve-38-ice-cream-collection

Já jsem spokojený se svými 40mm titanovkami, ale je skvělý, že bude volba "střední" velikosti pouzdra... Tyhle limitované barvy asi spíš za mě ne, ale určitě se časem objeví další, do stálé kolekce. Mě se líbí, že zůstala datumovka a index (byť malý) na šestce 👍

Zítra by mělo proběhnout ofiko představení, tak uvidíme.

Odesláno

Stále platí, že při vratce vracejí celou částku? Někde jsem zachytl informaci, že DPH se nevrací. Ale nejsem si jist, zda se to týkalo EU.

Odesláno (upraveno)

Poprvý v životě uvažuju nad hodinkma s GMT. Jsou to fakt hezký

Upraveno uživatelem Lou
Odesláno

Pánové, nechcete někdo využít akci 3 za cenu 2 na ChW řemínky? Bral bych jeden, pokud bychom poskládali 3, tak se to trochu zlevní. Klidně to zrealizuji, pokud se najdou zájemci ještě o dva...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...