Dokusan Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 @paya01 Mě se vcelku líbí. Byť si počkám na klasický ciferník, ten poloprůhledný safír se mi nelíbí (měl sem). Co musím ocenit je celková vyváženost a konečně je tam lepší strojek (SW300) s 56ti hodinovou rezervou.
Spongebob Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 před 3 hodinami, paya01 napsal: Nové potápky. Pěkné. Spousta lumi...včetně kaučuku... https://www.christopherward.com/sapphire-edge.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...akorát ty šrouby, co drží ten safírový ciferník Ty jsou fakt moc pěkný... luneta trošku jak na klasických starších Trident pro 600 která se mi líbila nejvíc. 1
Dokusan Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 Já dnes trochu sentimentalne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Prochy68 Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Nejake slevy u Wardu https://www.christopherward.com/sale
Micey Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Docela dobrý, třeba ty Duny za 550 GBP..
actionman1 Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Logol som sa hned pocas mitingu a este dobre ze nemam volne love na hodinky Wardy Twelve za 8 kila je dobra ponuka Inak co znamena to samples? vystavene kusy v showroomoch?
Petr Pavel Odesláno 25. března 2025 Nahlásit Odesláno 25. března 2025 Logol som sa hned pocas mitingu a este dobre ze nemam volne love na hodinky Wardy Twelve za 8 kila je dobra ponuka Inak co znamena to samples? vystavene kusy v showroomoch? AnoSent from my Pixel 7 using Tapatalk
raduzn1 Odesláno 28. března 2025 Nahlásit Odesláno 28. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip eM Odesláno 28. března 2025 Nahlásit Odesláno 28. března 2025 Chvíli mi trvalo, než jsem si uvědomil, že místo ručiček tam jsou ptáčci . zajímavý počin
Dokusan Odesláno 28. března 2025 Nahlásit Odesláno 28. března 2025 Asi bych je vzal, jen budu muset něco prodat. A nevím, jestli se do té doby nevyprodaji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Panchart Odesláno 30. března 2025 Nahlásit Odesláno 30. března 2025 Neříkám ošklivý, ale divný jsou, asi potřebuju víc času, vidět taky denní fázi
horskjan Odesláno 30. března 2025 Nahlásit Odesláno 30. března 2025 před 4 hodinami, Panchart napsal: Neříkám ošklivý, ale divný jsou, asi potřebuju víc času, vidět taky denní fázi No, od pátku už stejně vyprodáno... Mě by se líbily, ale spíš pro ženu...
Panchart Odesláno 2. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2025 V 30. 3. 2025 v 16:37, horskjan napsal: Mě by se líbily, ale spíš pro ženu... Tak moje žena řekla že je to nějaká pohádka a né hodinky 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2025 Wardi dokument, registrace na premiéru: https://www.christopherward.com/somethingscoming.html
horskjan Odesláno 15. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2025 Jsem zvědavý, už jsem se dříve dneska registroval...
Dokusan Odesláno 23. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2025 Za mě tohle ne. Rozhodně ne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 23. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2025 Na druhou stranu, je to druhý (prvni) inhouse calibr Wardů CW-003, only our second ever in-house movement – and one designed especially and specifically for this watch. 144 hodin rezerva natahu. Super. Jen ten cinskenj design cifru nedávám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 23. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2025 Všechno je ale jednotlivě pěkný. Akorát to spolu vůbec nehraje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se