ZH6 Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Přišlo naštěstí dříve než mid-october a je to teda velká paráda 5 1
Panchart Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Dám to i sem, modrý zabarvení dýnka je fuč, nebylo vidět na strojek. Teda né že by to byl extra pohled, ale je to takhle lepší.
Harwey Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Kludne si to mohol nechat tak. Ozaj nie je na co kukat. Radsej to modre dynko.
Žigi Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října (upraveno) Nové provedení Sealander Rocks https://www.christopherward.com/sealander-rocks Upraveno 9. října uživatelem Žigi
ZH6 Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října V 26. 9. 2025 v 19:20, ZH6 napsal: Přišlo naštěstí dříve než mid-october a je to teda velká paráda Za deset dní nošení celkem +30 sec., tedy +3 sec. za den, to mi přijde celkem fajn. 2
janjan Odesláno pátek v 12:19 Nahlásit Odesláno pátek v 12:19 V 10. 10. 2025 v 16:45, ZH6 napsal: Za deset dní nošení celkem +30 sec., tedy +3 sec. za den, to mi přijde celkem fajn. Jsou pěkný uvažuju o nich. Kolik cm máš prosím tě zápěstí ? Díky. 1
ZH6 Odesláno pátek v 13:34 Nahlásit Odesláno pátek v 13:34 Před hodinou, janjan napsal: Jsou pěkný uvažuju o nich. Kolik cm máš prosím tě zápěstí ? Díky. Tak kolem 16cm a sedí úplně báječně Kombinuji to s hodně řemínky. Včera jsem koupil tento černý . 2
janjan Odesláno sobota v 04:04 Nahlásit Odesláno sobota v 04:04 Mám trident pro 300 velikost 38mm a připadají mi malé, ale tyhle vypadají optický větší . Ruku mám 16,5cm. Ten ciferník je skvělý.
ZH6 Odesláno sobota v 09:03 Nahlásit Odesláno sobota v 09:03 před 4 hodinami, janjan napsal: Mám trident pro 300 velikost 38mm a připadají mi malé, ale tyhle vypadají optický větší . Ruku mám 16,5cm. Ten ciferník je skvělý. Tak to už je jenom 1 mm rozdíl ale trident bude asi opticky trošku zmenšovat ta luneta. Ale těžko říct… ciferník je nádherný kdybys k tomu ještě něco potřeboval tak napiš. Můžu ti kdyžtak nafotit něco. možná pokud budeš kupovat s kovovým tahem, tak pokud nemáš po ruce nějakého šikovného hodináře, tak si to asi nech zkrátit. Já jsem si to chtěl zkrátit sám, ale ani jsem s tím nehnul a ještě navíc jsem trošku poškrábal ty dílky, které nakonec stejnak šli pryč naštěstí Ale to bylo asi spíš mojí neschopnosti. Donesl jsem to pak hodinářovi (k panu Friedlovi) A ten mi to upravil během 5 min.
TML55 Odesláno neděle v 05:58 Nahlásit Odesláno neděle v 05:58 Bílý řemínek vypadá úžasně s fialovým ciferníkem, překvapuje mě, že ho Christopher Ward vyrábí jen v černé barvě. 2
janjan Odesláno neděle v 15:01 Nahlásit Odesláno neděle v 15:01 V 18. 10. 2025 v 11:03, ZH6 napsal: Tak to už je jenom 1 mm rozdíl ale trident bude asi opticky trošku zmenšovat ta luneta. Ale těžko říct… ciferník je nádherný kdybys k tomu ještě něco potřeboval tak napiš. Můžu ti kdyžtak nafotit něco. možná pokud budeš kupovat s kovovým tahem, tak pokud nemáš po ruce nějakého šikovného hodináře, tak si to asi nech zkrátit. Já jsem si to chtěl zkrátit sám, ale ani jsem s tím nehnul a ještě navíc jsem trošku poškrábal ty dílky, které nakonec stejnak šli pryč naštěstí Ale to bylo asi spíš mojí neschopnosti. Donesl jsem to pak hodinářovi (k panu Friedlovi) A ten mi to upravil během 5 min. Jo no bude to optický dělat luneta. Mám hodinky 40mm a ty vypadají vedle tridentu jako obří a přitom jde o 2 mm. Jinak kovové pásky nemám rád asi je vezmu na kůži. Ten ciferník je bomba.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se