Bohdan Kocharowski Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 No ten prumer ciferniku by az tak nevadil podle mne, ale horsi je lug to lug skoro 49mm a taky nejsou nejtenci...12,35mm neni malo.C5 Malvern Automatic? Jestli se dobre divam, tak ty maji uplne stejny prumer a modre se nedelaji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Toto som nejako nepochopil. Ja som to rátal takto:- cena v ? odrátaný kupón 120? pri nákupe nad 600? (výsledná cena 1080?)- cena v GBP odrátaný kupón 100GBP pri nákupe nad 500GBP (výsledná cena 860GBP)- cenu v GBP som previedol aktuálnym kurzov na ? (výsledná cena 978?)- rozdiel je teda 102?Aha, to spekulujes EURO vs GBP. Ja to myslel tak, ze at ten kupon na slevu prijde v jakekoliv mene, tak vzdy je tam podminka nejake minimalni castky, za kterou musi probehnout nakup, aby bylo mozne kupon uplatnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Taky bych volil ty modre. Kup je at je tady ma aspon nekdo pak nas tu budes zasobovat fotkama a budeme spokojeni Napad je to jiste zajimavy. Zrovna sonduju, co otci k Vanocum datt, ale moc tomu nedavam, protoze chystam nehodinkovou akvizici a tak se bude muset spokojit s lacinejsim darkem...navic si nejsem jistej, ze by se mu libily automaty, ale uvidime :-)Stejne je divny, ze je tady jeste nema vubec nikdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 No ten prumer ciferniku by az tak nevadil podle mne, ale horsi je lug to lug skoro 49mm a taky nejsou nejtenci...12,35mm neni malo.C5 Malvern Automatic? Jestli se dobre divam, tak ty maji uplne stejny prumer a modre se nedelaji... Zle sa pozeráš, viď. https://www.christopherward.eu/c5-malvern-automatic-mk-iii-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 (upraveno) No ten prumer ciferniku by az tak nevadil podle mne, ale horsi je lug to lug skoro 49mm a taky nejsou nejtenci...12,35mm neni malo.C5 Malvern Automatic? Jestli se dobre divam, tak ty maji uplne stejny prumer a modre se nedelaji...Díváš se špatně https://www.christopherward.co.uk/c5-malvern-automatic-mk-iii-1Navíc jsou 39 mm, l2l 45,8 a váška 9,9 Edit: Diablo byl rychlejší Upraveno 6. listopadu 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Díváš se špatně https://www.christopherward.co.uk/c5-malvern-automatic-mk-iii-1Navíc jsou 39 mm, l2l 45,8 a váška 9,9 Edit: Diablo byl rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Aha, tak to mea culpa, mate pravdu, chlapci! Ty mi nejak unikly :-( Jojo, to je peknej kousek...rozmerama presne oblekovky! Jen jsou pro mne dost fadni (ja vim, ze oblekovky byt maji, ale stejne)...chybi jim ta moonphase...to by pak podle mne byl prodejni hit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Mimochodem v černé je teď mají s 30ti procentní slevou. Já pořád čekám, kdy bude ta světlá varianta ve slevách a pořád nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Jedine, že by si vzal C3 Malvern Chrono. Svetlé sú v akcii, akurát je to quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Pánové tak jsem si dnes polepšil o jedny tridenty c60 gmt a musím kontaktovat...jsou úžasné, takové zpracování jsem nečekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Gratuluji, ale vetsina z nas zde zcela jiste krome slovniho popisu uvita i nejaky ten vizualni zazitek. Tak foto, prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Tak tipnul bych, že jsou to ty bílé co se dnes prodaly v inzerci. Jsou parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Tak tipnul bych, že jsou to ty bílé co se dnes prodaly v inzerci. Jsou parádní...Mám je od maxmiliana,takže asi ty co myslíš. Bílé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Gratuluji, ale vetsina z nas zde zcela jiste krome slovniho popisu uvita i nejaky ten vizualni zazitek. Tak foto, prosim.Foto bude chci udělat aspoň trochu na úrovni ať wardy neurazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Dneska prislo do mejlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Kdo chce C65 Trident Divery má šanci v sekci Nearly New s 30ti procentní slevou....https://www.christopherward.co.uk/events/summer-clearance/nearly-new3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Mam extremne spadeno na C60 Trident Bronze "Ombré" COSC Limited Edition, ale nemam koule si je koupit, kdyz jsem je na nikom zatim nevidel na ruce. Nema je tady nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Nemá, kup si je a do 60ti dnů je můžeš bez udání důvodu vrátit. Jen u bronzovek nesmíš sundat antioxidační folii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Diky, tu bych urcite sundal. A myslis, ze budou po Novym roce v akci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Ony by se totiz hodily i k obleku ku*va. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se