Bohdan Kocharowski Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 V tom pripade je od nich trestuhodne, ze to takhle podcenili...ale je to na nekolik dni, tak se jiste na kazdyho dostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Můžeš prosím sem hodit link...Je to nějaké oficiální fórum?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Můžeš prosím sem hodit link...Je to nějaké oficiální fórum?Díky.https://www.christopherwardforum.com/viewforum.php?f=1 aktuálně je to ale živější na facebooku, https://www.facebook.com/groups/1879355139014914/Christopher Ward Enthusiasts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Cekujte wardow 30% off na prototypy a from the archíve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Archive Watches - Christopher Wardhttps://www.christopherward.co.uk/events/archive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 No zatím mě tam nic nezaujalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 5 day so sedym ci from boli krásne s číslom 001 ale zaprasilo sa po nich behom minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Byla to fakt rychlost. Jinak v sekci clearance/30% byly za 50% černý C5 Malvern MKIII. Super cena, ale už mám světlé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Tu sekciu som ani nepozeral, len tie "nové" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Některé kousky tam byly fakt zajímavé. Říkal jsem si, že se na ně alespoň pořádně podívám v klidu doma a ani jsem to nestihl, snad se objeví fotky na FB skupině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Nový přírůstek do rodiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Ty vypadaj moc dobře, na mě už jsem moc společenské, takže bych pro ně neměl využití, ale to je jen můj problém. Jinak super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Nový přírůstek do rodiny Pekné pekné To puzdro je celolesklé, či boky má matné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Tak sem neodolal a frčej mi moje první bronzovky, sem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Vypadají skvěle, takový minimalistický design ale oživené modrými ručičkami. A taky mám na cestě první bronzovky, resp. má to být dárek od ženy na kulatiny, které mám za měsíc, tak snad mě nenechá se tak dlouho koukat na zavřenou krabici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 (upraveno) Pouzdro je leštěné, oblé a zajímavě zalomené...sorry za tu dólii na dýnku. Všiml jsem si jí až teď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. listopadu 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 To musi bejt strasnej magnet na vlasecnice, to lesteny pouzdro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Martine, ty bílé jsou super! Škoda, že byly hned pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 (upraveno) Tak já ti nevím, nejsou to tooly a v kanceláři je nemám jak poskrabat. Pouzdro je celkem chráněné, horší je, když je lestenej tah. Doufám, že Wardi v budoucnu omezí ty leštěný části tahu, zejména na Tridentech C60. U oblekovek či společenských hodinek je leštěné pouzdro nezbytné... Upraveno 30. listopadu 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Martine, ty bílé jsou super! Škoda, že byly hned pryč. ja čekal, že budou v nějaké slevě hned co vyšly ven a nic. Ani jednou. Až nyní byl jeden kus v nearly new, tak jsem neváhal. To pouzdro je parádní, nízký, perfektně sedí na ruce. Lehce plastický dial k tomu, zajímavé datumove okno. Prostě povedené hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se