Dokusan Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 A proč jste si je nekoupili dokud byly? Byly tam dlouho za plnou cenu a mnohokrát ve slevách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Tady jsou jedny v prodeji http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/126365-ocel-bronz-titan-ocel/?hl=christopher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Jinak bych sledoval i Nearly New sekci u Wardů, občas se tam objevují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Já pro koupi nejsem rozhodnut, bral jsem je jako takovou zálohu, něco o čem člověk ví kam sáhnout kdyby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Zmiňoval jsem to, že bych je koupil, pokud bych věděl, že je přestanou vyrábět. Hodinek, které se dají koupit (=přemýšlím nad nimi) je až příliš. Takhle to možná je rozhodnuto... a konečně, je to taky řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Ještě doplním, že děkuju za odkazy zde na mag, případně na nearly new sekci CW. Tím postem jsem měl hlavně na mysli to, že když inzerují a komunikují via internet, nabízí se info tuhle informaci dát; jejich stránky vcelku sleduju, a bylo to pro mě překvapení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Nevím jestli to tu už není ale už se prodávají Wardy s pepsi lunetou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Díky za info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 https://www.christopherward.co.uk/c65-vintage-gmt-644505 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Paradoxně se mi mnohem více líbí druhá novinka v této řadě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Ta GMT ručička mi kazí dojem z jinak celkově povedených hodinek. Naopak ten klenutý safír vypadá skvěle. Těším se na přímé srovnání C65 trident s kulatými indexy a Oris 65. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Vzhledem k tomu, že kupuju Pelogos LHD, tak nevím jestli na ty automatiky s kulatými indexy zbyde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 (upraveno) Tak to je super Martine, gratulace! Na ty se těším ještě víc Edit: mimochodem si myslím, že to bude maximálně déle trvat, ale určitě na ně jednou dojde a potom přijde na řadu naše srovnávačka Upraveno 13. března 2019 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Než já pořídím ty Wardy, ty už ty Orisky určitě mít nebudeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 To ne, já už budu hodnej, slíbil jsem to ženě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 No to já taky, jen nevim, jak ji vysvětlím ty Tudory (obzvlášť, když řešíme okna na chalupu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Včera mi prišli 38mm C60 Trident 600 Vintage a stalo sa to, čoho som sa obával. Kvôli rozmerom sme si moc do oka nepadli Oproti mojim Davosa Ternos Ceramic sú pocitovo oveľa menšie ako 2mm a sú vyššie, čo mi viac vadí ako priemer. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Ty blue redy nejsou špatný a super, že dělají ten znak na dvanáctce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoyed Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Ahoj, sháněl jsem tenké bílé oblekovky a jakmile se v Nearly New objevily C5 Malvern Slimline dlouho jsem se nerozmýšlel. Takže objednáno a během tří dnů doručeno kurýrem. Na hodinkách nepozoruji známky používání, hodnotím spíše New než Nearly, takže spokojenost. K hodinkám je černý pásek ve standardní délce, který je však na mé zápěstí příliš dlouhý a minimálně jednu dírku bude nutné přidat. K hodinkám mám v plánu pořídit ještě hnědý pásek, ale už ve velikosti XS. Ještě nejsem pevně rozhodnutý, že si hodinky nechám. Přece jen se mi jejich velikost 40mm zdá na moje 16,5 cm zápěstí příliš, ale nevím jestli by to milimetr, o který jsou Malverny 595 menší, zachránil.Pásek je ještě tuhý a chce to jednu dírku navíc, takže mi na ruce zatím moc nesedí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se