Dokusan Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Jj, potvrzuji. Konečně jsem se dočkal bronzových tridentů ve velikosti 38 mm. Tady mi jedny v prodeji utekly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Ja zasa čakám na modré C65 Trident Automatic na ťahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 (upraveno) Však tam jsou, nebo alespoň byly Edit:už tam nejsou Upraveno 3. června 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Sem si říkal, co mi ten novej tah připomíná. Mimochodem, ta středová část dílků nemusela být tak široká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Po dlouhem rozmysleni jsem objednal novy tridenty 40mm pro bratra. Hodinky nenosi vubec, chtel jsem neco dobre udelaneho a ne kopirku.Jsem na ne docela zvedavej jak na tom budou v porovnani s GS diverama. Vim, ze cenove je to mimo ale za prve jiny srovnatelny hodinky nemam a za druhe o tech wardech ctu samou chvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Tak to jsem taky zvedavej. Těším se až udělají ve 40 mm další barevné kombinace. Pochlub se až dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Jo, neco nafotim az dojdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Novinka od Wardů C65 Trident Vintage Mk IIhttps://www.christopherward.eu/c65-trident-vintage-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Proč to pořád dělají jen s černým cifrem a vintage lumi? Jinak super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 (upraveno) Proč to pořád dělají jen s černým cifrem a vintage lumi? Jinak super hodinky.A viděl si Rolex Explorer I s jiným než černým cifrem?Jinak mě přijde dost zajímavé, že použili tvary pouzdra C65 Trident Diver a změnili ho. Upraveno 12. června 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 No, viděl. A líbí se mi. Asi proto, že mají bílé indexy. Ale Wardi u těchto hodinek dělají jen černé s vintage indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 No, viděl. A líbí se mi. Asi proto, že mají bílé indexy. Ale Wardi u těchto hodinek dělají jen černé s vintage indexy.Ward tento model pojmenoval jako C65 Trident Vintage. Proto Vintage lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Novinka od Wardů C65 Trident Vintage Mk IIhttps://www.christopherward.eu/c65-trident-vintage-4 Safra tieto vôbec nevyzerajú zle, ale tá cena ma troška zaskočila. Pokiaľ si dobre pamätám staré sa predávali za 760? nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Obecně u Wardů šly ceny dost nahoru. Ale to asi všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Musim kvitovat tu velikost. Komu se 36 expy muzou zdat male a 39 velke, tak 38 v tomhle tvaru pouzdra bude sedet asi dobre Cena uz je dost, ale tak on zas bude nejakej kliiirenc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Ten rozmer je super...nemit sinn556, tak uz je objednavam...ale budu sledovat jake jine barevne jeste vytvori... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 jako já stříhám ušima. líbí se mi a jsem rád, že slib, že se zas objeví, byl splněn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 https://www.fratellowatches.com/hands-on-christopher-ward-c60-trident-elite-1000/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Pouzdro má lepší tvar než předešlá generace, bohužel jsou však tlustejsí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Pouzdro má lepší tvar než předešlá generace, bohužel jsou však tlustejsí.Pleteš se. C60 Trident 600 MkIII jsou tenčí než předchozí generace MkII. Vyšší je pouze verze Elite 1000,ktera má heliovy ventil a 100ATM vodotěsnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se