Dokusan Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 (upraveno) Tak jsem od jednoho kolegy vzal nový MkIII Tridenty v modré 42mm,tak jsem na ně zvědavej. Z fotek mě moc neoslovily, tak uvidíme naživo. Uvidíme kdy s Royal Mail dorazí.Mimochodem, Filippo Loreti bezostyšně kopíruje Wardy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. června 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Tak to už lze Wardy považovat za regulérní brand, když už je někdo kopíruje, ne?! Přeci by někdo nekopíroval "homage" značku, až teda možná na Číňany na Aliexpressu apod. Aspoň ten trojzubec na korunce si mohli odpustit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Nově Tridenty v bílé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Now we?re talking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Ale len v 42mm verzii. Uvidíme či a kedy uvedú iné farby aj pre 40mm priemer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Já mám na cestě, z druhé ruky, 42mm modrou verzi. Chci to vyzkoušet. Třeba to nakonec bude lepší volba než 40mm. Uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 U teba to podľa mňa bude ok, keďže aj 43mm limitka ti v pohode sedela. Horšie je to s nami, čo máme menšie ručky (ja 16,5cm), tam už to môže byť na hrane, príp. mierne za hranou. Napr. u mňa 43mm Tridenty boli za hranou nositeľnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Tak u mě je těch 43 mm taky spíš lehce za hranou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Tak tridenty konecne na ceste, zitra prijdou do prace. Tesim se na ne jak kdyby byli pro mne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Jaký jsi objednal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 cerny 40mm s tahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 moc casto facebook CWE nesleduju, ale u tohohle jsem pochopil, ze je to navrh CWE limitky pro rok 2019, o velikosti se asi jeste dohadujou, cena asi +10% proti retailu. tak nevim jestli ta inspirace Rolexem neni az moc velka... ale spatny to rozhodne neni, kdyby byly navic ve 40mm... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Taky se na to dívám. Polárky pro chudý. Proč ne. Cena ?1100. Velikost pouzdra se diskutuje. Předpokládám, že to skončí u 40mm. Ale nevím, jak se k tomu postaví Ward, protože bílý ciferniky pro 40mm pouzdra zatím nemají, pokud se nepletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Tak by si meli pohnout. Ty bile potapky se mi libi, ale ve 42mm je proste shanet nebudu, kdyz vim, ze eventuelne je moznost mensiho pouzdra. Doufam, ze to je jen otazka casu.Tahle limitka se mi jinak libi. Inspirace tam je snad akorat kombinaci bila-oranzova. Jinak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 (upraveno) Jinak tentokrát jsem k tomu projektu CWE skeptický. Nenajde se 50 lidí, kteří za to budou chtít dát plnou cenu.A jen tak na okraj, další kopírka Wardů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. června 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Tak tridenty vcera dorazily a az ted jsem se k nim dostal. ty 40tky jsou paradne pohodlny a mel jsem z nich radost do ty doby nez jsem zkusil lunetu. Je tam celkem vule mezi klikama a navic se s ni da hnout i do strany, potom jsem si jeste vsimnul ze indexy na ciferniku se rozchazej s indexama na lunete - ne vsechny. Skoda, jinak fakt pekny hodinky, takhle musism postat zpet a na rychlo vybrat jinej darek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Nafotil jsi to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 25 a 35 minuta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Tak se nám to komplikuje (anglicani jsou ujetí na zelenou) . Pozitivní je, že by CW udělal i vlnky, který aktuálně nenabízí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Tak se nám to komplikuje (anglicani jsou ujetí na zelenou) . Pozitivní je, že by CW udělal i vlnky, který aktuálně nenabízíSakra ty Kermity jsou dobrý. To bych asi chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se