MíraMíra Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 To asi nejsou fotky na tvé ruce, že? Nebo jo?Jde mi o lepší představu o velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 (upraveno) Nejsou. Jsou 9d kolegy z FB skupiny.Navíc jsou furt vyprodaný, jako všechny modely military collection. první várka byla hned fuč, druhá bude začátkem listopadu.Technické udaje:Diameter: 38mmHeight: 11.6mmWeight: 60gCalibre: Sellita SW200 COSCCase: 316L stainless steelWater resistance: 15 ATM (150 metres)Vibrations: 28,800 per hour (4 Hz)Timing tolerance: -4/+6 seconds per dayDial colour: BlackLume: T-C1 and Old Radium Super-LumiNovaStrap width: 20mmStrap colour: CamelLug to Lug: 45.3mm Upraveno 22. října 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Díky za info. Jestli je přidáš do sbírky, rád bych pak mrknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Pár kusů v nearly new. Opět rychle mizí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 A jedna dnešní n9v8nkahttps://www.christopherward.co.uk/watches/new-releases/c60-abyss-range Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Bohužel opět 42 mm. Je to holt jejich nejprodávanější rozměr. Na 17,5 cm zápěstí to ještě jde, ale 40mm by byl ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 (upraveno) Vždycky jsem je chtěl v té modré zkusit Upraveno 23. října 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Bohužel opět 42 mm. Je to holt jejich nejprodávanější rozměr. Na 17,5 cm zápěstí to ještě jde, ale 40mm by byl ideál.Souhlas! Škoda té velikosti, na tom černočerveným řemenu by se mi doma líbily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Vždycky jsem je chtěl v té modré zkusit Boli v clearance? Mňa tento model neskutočne berie. Ale zatiaľ som nemal možnosť si ho kúpiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Jj, 30% discount Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 A jedna dnešní n9v8nkahttps://www.christopherward.co.uk/watches/new-releases/c60-abyss-range Po čertech dobrá kombinace barev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 To teda jo Máte někdo zkušenosti s jejich DLC ? Vydrží to něco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Jj, 30% discount Ak (keď ) ich sa ich budeš chcieť zbaviť mysli na mňa. Modré C65 Automat a 40mm modré C60 by som rád vyskúšal, spolu s C65 bronze, ale tá už je cenovo mimo mňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Nic moc jsem 9d nich nečekal, bral jsem je jen abych vyzkoušel to nové 40mm pouzdro, ale jsem velmi příjemně překvapen. Kdybych měl mít jen jedny hodinky, budou to tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Až tak, jo?Ale být Ombré v 40 mm, tuším, že by to vyhrály, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Těžko říci. Ombré jsou taková zajímavost. Tyhle jsou o fous lépe čitelné a univerzálnějsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Ještě že mám prehodinkovano, jinak bych se neudržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Jestli je chceš, tak je stejně nakonec koupíš. A já jsem za to rád, protože jak si všichni stěžujou, že se na Wardy nikde nemůžou podívat, tak nás se to díky tobě až tak netýká. Vážně už by ti měly dát nějakou V.I.P. slevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Nějaký novinky z New Yorku.Bílý C65 GMT se mi opravdu nelíbí, ty bronzový, šedý mají až moc vintage nádech. C60 Abyss vypadají výborně, ale je to 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se