Dokusan Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Dvě nový limitky. Ani jedna mě nějak neberehttps://www.christopherward.co.uk/watches/limited-editions Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 (upraveno) Ty polárky by v reálu nemusely vypadat špatně, bílej cifr s černým lemovanim indexů má šmrnc a barva gmt ručky dává živost. Nevědět co s prachama, klidně bych do nich šel. Ale nikdy na ně nedojde, jako na tisíce jinejch. Upraveno 30. října 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Jj tiež myslím že tie biele budú na živo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Ty bílý jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Bílá varianta vypadá překvapivě hezky. U černých, jsem doufal v bronzové pouzdro. Bohužel je to pouze nerezová ocel s PVD. To mě dost zklamalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Pravděpodobně nás začátkem příštího roku čeká C60 Trident Chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Našťastie ma celá chronograf komplikácia úplne míňa. Navyše chroná sú väčšinou priemerovo väčšie a vyššie, čo na moju ruku moc nie je. Ale hodinky to môžu byť pekné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Ty bílý nakonec asi nebudou úplně špatný, ale pořád mi tam něco nesedí, Chtělo by to vidět je naživo.https://www.christopherward.eu/watches/new-releases/c65-anthropocene-limited-edition-range Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Pravděpodobně nás začátkem příštího roku čeká C60 Trident ChronographCo v tom bude za strojek, když ETA přestala dodávat, SW500? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Mě se ta bílá varianta líbí moc.. hlavně teda na tahu.. pořád ty GMTéčka zvažuju a tyhle jsou nejžhavější kandidáti. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Co v tom bude za strojek, když ETA přestala dodávat, SW500?Sellita SW330 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 To je s GMT komplikaci, pokud se nepletu. Já se ptal na ty chronografy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Mně se teda fest líbí ty pepsiny, jen kdybych si ten nákup uměl sám před sebou nějak zdůvodnit. To že se mi libej není moc silnej argument, takovejch jsou hromady. A gmt vůbec nevyužiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Pouzdro, hodinky s tímto pouzdrem prostě chceš mít doma! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Zamyslím se nad tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Mě mají brzy přijít tyto C65ky. Asi se u mě dlouho neohreji neb jsem koupil něco jiného. Mimochodem, dodací doby jsou teď U Wardů nějaké delší, snad na tom zapracují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Ja som ich kúpil tiež, ale dosť ma lákajú tie pepsi GMT, strašná choroba totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Chtěl bych ty modrý porovnat s černými na živo vedle sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Tak to se těším na fotky. V dlouhodobém horizontu o nich uvažuju (jestli vyhraju ve sportce). Modré jsou na fotkách velmi působivé, ale myslím, že černé budou univerzálnější a s menším rizikem okoukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Chtěl bych ty modrý porovnat s černými na živo vedle sebe.To nebude problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se