bohush Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Jo, jsou tam, funkčnost jsem ale nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Já je na Wardech nemám, ale přítelkyně je má na Hamiltonech, na tahu i na kůži. Je to ideální, když na poslední chvíli změní názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Ahoj,jako neznalec se zeptám.Jak je to s army limited. Dnes se jedu na jedny podívat (možná je někdo na bazosi zaregistroval). To máji všechny číslo serie xxx-000 ? Koukal jsem že tady někdo vlastní enginer limitku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Nemají. Je to číslovaná limitka 000-299. Ty máš číslo 000,což je pěkné. Nicméně je to starší model. Jako zajímavost dobrý, ale šel bych spíš do nějakého novějšího modelu. Jo a limitku Engineer Regiment jsem měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 No přiznám se že jsem spíš seikař.Ale na wardech mě strašně berou ty ručky. A tady čtu na wardy většinou chválu,tak jsem si říkal že se na ně aspoň kouknu. Jinak na to číslování se ptám páč mi přišlo divné že sériové číslo 000 má ward na dvojích stránkách a jestli mě moje matematika neklame tak pokud začínají od 0 tak jich bylo vyrobeno 300 kusů a ne 299. Jestli se ptám na hovadiny tak se omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 000-299 je třista kusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Díky za objasnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Ombré 002/300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Super fotka Martine! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 (upraveno) Ombré 002/300Jo jo.. ta se fakt povedla. Upraveno 8. listopadu 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Hoj,jsem po nich hrábnul tak si dovolím jednu čerstvou pracovní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Chlapi, niesu nejake zlavy/kupony teraz na chward ? zvazujem https://www.christopherward.com/c65-anthropocene-3, potesil by nejaky coupon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Kupon je na 100 liber.Tuším, že je 100XMAS19 V eurech je to pak 120XMAS19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 V Eurách určite nenakupuj, vždy len v librách, neviem akým kurzom to Ward prerátava, ale je otrasne nevýhodný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Diky borci, idem na to v GBP s kuponom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Mate predstavu jak dlouho se ted ceka na doruceni z Anglie? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Dřív to bylo do dvou dnů doma, dnes to trvá trochu déle, zejména pokud je slevová akce. Většinou to dojde do deseti dnů. Problém je na straně Wardů. Jakmile to převezme DHL je to druhý den v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Diky za info, konecne jsem se zlomil a jsem v ocekavani bilych C65, tak snad pristi tyden Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Občas se vyplatí jim poslat email, jak to vypadá s odesláním hodinek, pokud to trvá déle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Ak myslíš medzi dielikmi ťahu tak nie, tie sú stále na piny. Osobne preferujem skôr piny ako šróbiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se