MíraMíra Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Marine-grade stainless steel bracelet with micro-adjustable ratchet clasp and quick-release system for easy changingTohle funguje dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Tak to je nepříjemné, čekal sem pokrok.Piny, jakože stěžejka v trubičce? Myslím, že sa to u Warda volá collar pins, ale áno je to vlastne tyčka v trubke. Popravde, neviem či zrovna ťah na skrutky je zrovna pokrok. Tieto tyčky u Warda držia ako privarené. Mne u dvoch ťahov nešli ani moc dobre vytiahnuť, musel som po nich trieskať ako zmyslov zbavený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Tusite nekdo co se stalo s touto peknou limitkou? Na strankach wardu uz link nefunguje... byly uvadeny k predkupu pred par mesici...byt to manual tak jsem je bral... new C9 AM GT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Řekl bych, že jsou vyprodané. Bylo jich jen 135 kusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 (upraveno) Jedna ruka netleska... Upraveno 21. listopadu 2019 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Skvělá fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Na displeji pocitace spis takova mazanice, ale dik Jsou dobre, ale na to zobrazeni casu jsem si musel popravde trosku zvykat. Klasicke jednorucky, kde rafika obehne cifr za 12h mi sly lip, ale zase se tam nedal odecist cas na minutu presne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Super hodinky Andy! Ja začínam akútne potrebovať tridenty v 40tkovom puzdre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Tak už mám konečně také Wardy. Jsem z nich nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 K aktuálním dodacim lhutam u Wardů.V neděli objednáno, včera odpoledne odeslano a dnes dorucovano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Asi prijali nové posili pred Vianocami Btw. čo si kúpil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 K aktuálním dodacim lhutam u Wardů.V neděli objednáno, včera odpoledne odeslano a dnes dorucovano. No nevím, v sobotu objednáno a zatím nic. Možná jsi V.I.P zákazník :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 To by bylo, aby nebyl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 No nevím, v sobotu objednáno a zatím nic. Možná jsi V.I.P zákazník :-)Co jsi objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 (upraveno) 2 řemínky, nic moc. A na co se můžeme těšit u tebe?? Upraveno 3. prosince 2019 uživatelem Vítek75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Ať jen neplkám.Nový "zimní" přebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Martine nenapínaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Ať jen neplkám.Nový "zimní" přebal Super, tak už doručeno??? Jsem zvědavý, které jsi vzal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Kupuj, Dokusane, kupuj Wardy, at te prejde chut na kvarcove GS Doufam, ze jsi vzal neco poradneho a ne poskrtanou plechovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 To budou polárky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se