Ragoon Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Za me hodne super, ste mi zas nasadili brouka do hlavy. A to uz mam jeden kousek na ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Šel jsem do nich. Je to Pre-order, tak si počkám.Jsou to první Wardy s menší jak 30ti procentní slevou. To je osud. Prostě je dlouho chci Respekt, jseš srdcař, jak má bejt. Jakou bereš barevnou variantu? Zkopíruju, co jsem už psal na facebooku: Pecka. Jednoduchý mi nepřijdou. Naopak - snížený logo, vteřinový indexy, klenutej safír... K tomu ideální rozměry (lug to lug 47,1) a za cenu jen o trošku vyšší než klasický Tridenty na kůži. Mohli by mít ještě tah zužující se třeba na 16 mm, ve stylu Orisek, a bral bych je hned. Překvapivě mě trochu víc láká černá verze. Jinak mě se naopak 6 a 12 líbí moc, a celkově jsou podle mě designově dokonale vypiplaný. Opravdu špatně se mi na nich hledají nějaký chyby. Samozřejmě, místo 41 mm z nich udělat 40, dát jim automat za zachování výšky a šroubovací korunku, ale na druhou stranu proti těmhle rozhodnutím nemůžu říct ani popel. Já ještě s nákupem počkám. Slíbil jsem si, že letos koupím maximálně jedny nový hodinky. A kdoví, třeba přijdou ještě nový barevný kombinace, třeba bude i tah, a třeba se mezitím nějaký objeví i tady v prodejní sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 (upraveno) Zkusím modrou. Tentokrát jsem nečekal na živý fotky a recenze, tak snad nebudu zklamaný. T do jsem někde viděl fotku, na které nevypadají tak dobře, navíc je ten cifr jakoby lesklý. Ale to může být jen blbě nafocene. Mohly být o fous menší, i vzhledem k úzké lunetě. No uvidíme. První várka modrých je prodana, budu muset čekat až naskladni druhou.Jinak ještě k tomu manuálnímu natahu. Jsem za něj celkem rád. Zaprve kromě přiměje žádné jiné nemám a za druhé je stačí natáhnout Upraveno 4. května 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Jsou skvělý, kdybych neměl orisky jdu do nich. A bronzovy 38 mi budou vrtat v hlave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Ty Orisky jsem viděl minulý týden a bavily mě, jen jsem ne hotel "utrácet". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Ve facebookový skupině Christopher Ward Enthusiasts už lidi sdílí živý mobilovky i těch černých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Angličani neumí fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 To je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Z živých fotek jsem celkem příjemně překvapený, jen ty ručky mohly být možná o fous širší. Ale uvidíme na živo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Z živých fotek jsem celkem příjemně překvapený, jen ty ručky mohly být možná o fous širší. Ale uvidíme na živo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Ještě zdroj: Facebookova skupina Christopher Ward Enthusiasts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 No.. Přiznám se, že se mi moc líbí. Ještě že nejsou v automatu a doma toho už mám plnou kabelu, jinak bych do nich šel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 (upraveno) Já toho mám plnou kabelu taky, ten ruční nátah byl impuls abych je vzal, protože mi v hodinkovnici chybí Upraveno 4. května 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Všechny novinky jsou parádní...musím říct, že Christopher Ward a Tudor jsou dvě značky, který mě poslední rok baví nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 To půjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Jo to máš pravdu, vypadají suprově a řemen jim parádně sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Jo,taky se mi líbí.Jen to sklo dostane asi záhul.Ale to je běžný problém spousty jiných hodinek a taky si je kupujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Další živá fotka z FB skupiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Video si pozrel? Tam ich ma ujco Mike na ruke.https://www.christopherward.eu/ourstory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Pěkný reklamní spot. Líbí se mi jak tak strejdove sedí u pivka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se